Leopardí vzor zpátky v módě!

Leopardí vzor zpátky v módě!

Možná ho milujete a s jeho příchodem vaše srdce plesá, možná ho ale také tak úplně nemusíte, takže pro vás máme špatnou zprávu. Tak jako tak - leopardí motiv je zpátky v kurzu.

Kdo za to může?

Odpovědnost za návrat kontroverzního leopardího vzoru zpět na módní scénu nese hned několik stran. Ze známých osobností se v tomto vzoru ukázala na veřejnosti třeba Vévodkyně z Cambridge, která ho oblékla ještě během těhotenství. Vkusně se v něm ukázala také topmodelka Gigi Hadid, která dlouhým leopardím přehozem doplnila celočerný outfit. Ráda ho má i Kendall Jenner nebo Kate Moss. 

Hitem podzimu a zimy 2018 se leopard stal však především díky světovým návrhářům. Do svých kolekcí ho zařadila značka Victoria Beckham, Calvin Klein, Tom Ford, Michael Kors i Carolina Herrera. Většina z nich v neutrálních barevných kombinacích a ve vkusném provedení. 

Leopard jde nosit i vkusně

Byť se může zdát tento výrazný zvířecí vzor jako velmi obtížný na nošení i kombinování, jde ho nosit i lehce a s grácií. Pokuste se dostat pryč z hlavy obrázky nevkusných outftů let minulých a raději načerpejte inspiraci přímo z přehlídkových mol od celebrit nebo ze světového streetstylu, který fotografové pravidelně zachycují ve všech fashion weekových městech. Chybu neuděláte, obléknete-li leopardí kabát k celočernému outfitu, vezmete si ho na kabelce nebo volnějších šatech. 

pinterest.com ; instyle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram