Leoš Mareš představuje novou kolekci Blažek podzim/zima 2014

Leoš Mareš představuje novou kolekci Blažek podzim/zima 2014

Držíme krok s módními trendy stejně tak jako firma Blažek, která právě teď přichází s velkým oživením pánských šatníků.

Módní dům Blažek si pro nadcházející sezónu připravil hned několik novinek, které vnáší velké oživení nejen do pánských šatníků, ale i jednotlivých prodejen, které budou postupně procházet redesignem, jakým si prošla i nedávno otevřená prodejna v OC Olympia Plzeň.

Nejsledovanější novinkou je zbrusu nová pánská kolekce pro nadcházející sezónu podzim/zima 2014, přinášející neobyčejnou variabilitu, kterou zastupuje formální i neformální část kolekce, stejně tak jako Blažek Jeans. Tyto zcela nové trendy nám značka představuje prostřednictvím podmanivě energické kampaně, jejíž tváří se stal známý moderátor a muž vytříbeného vkusu Leoš Mareš.

Jen neradi bychom upřednostňovali jednu kolekci před druhou, protože vysoká kvalita a detailní zpracování moderních materiálů se nedají upřít ani jedné z nich. INFORMAL je zde ale stěžejní a to především díky designerskému týmu módního domu, který do letošní kolekce vnesl neobyčejně osobité a inovativní prvky. Můžete si tak být jisti, že záměna s oblečením jiných módních značek tu rozhodně není nasnadě.  


                           

Kolekce Jeans

Jestliže preferujete casual vzhled, pak se právě zde budete cítit jako ryba ve vodě. Kolekce nabízí pohodlné oděvy, které se snoubí s nejnovějšími trendy, mezi něž rozhodně patří džíny i bavlněné kalhoty či trendové svetry s šálovými límci a vzorovaná trika s límečky.

                           

INFORMAL

Neformální kolekce je bezpochyby jednou z největších novinek podzimní kolekce módního domu Blažek, která s sebou přináší vytříbený styl pro sebevědomé muže. Hitem sezóny jsou zkrácená nepodšitá saka z měkkých materiálů kopírujících siluetu těla. Ta v kontrastu s tmavými vlněnými kalhotami působí velmi neutrálně. Pro dokonale sladěný outfit se přímo nabízí výrazné košile s tištěnými geometrickými vzory a trendy bavlněné svetry.


                             

FORMAL

Hlavní dominantou je zde dokonale padnoucí oblek, který svým nepopiratelně formálním vzhledem doslova podtrhuje mužskou siluetu. Tu zde ale dotváří několik dalších neodmyslitelných prvků, jakými jsou kvalitní košile z egyptské bavlny, módní kravaty a v neposlední řadě i boty, které jsou vizitkou každého stylového muže. Užití vysoce kvalitních materiálů, zejména pak vlny a kašmíru, dodává nové kolekci i notnou dávku zdravého luxusu.

Podzimní období je přímo spjato se zelenou, světle i tmavě modrou, rudou a okrovou barvou, které jsou také součástí celé kolekce podzim/zima 2014. Samozřejmě se zde ale o slovo přihlásí i tradičnější barvy jako černá, šedá či ořechově hnědá.

Zde je začátek cesty za vašimi sny a ideály.