Letní atmosféra v červenci dostala i redakci magazínu Móda

Letní atmosféra v červenci dostala i redakci magazínu Móda

Pláže, koktejly, pohoda, slunce a... Móda. Někdo ji možná v létě vypouští, my ovšem ne. Nemůžeme si to dovolit. 

Péťa (šéfredaktorka)

"Léééto a zahrádková sezóna je obdobím, které si snad užívá každý, ne? Vůbec po celém dni stráveném v kanceláři, kde nás ničí horko a dusno, si na sociálních sítích prohlížíme fotky, jak si lidi užívají bazénů a sluníčka a popíjejí osvěžující lahodné moky. Třeba jako má kamarádka (že, Markét?!). Tímto ji děkuji za hezkou fotku, kterou mi zaslala z dovči (vůbec není provokativní:-). Sice alkoholu moc neholduji, ale občas si sklenku ráda dám. A když už, tak pořádně osvěžující a vychlazené pivo s přáteli, aby se bylo s kým smát a s kým si povídat. A když není chuť na pivo, tak je tu Aperol. Ta hořkost a orosená sklenka při západu slunce je pro mě slast (neříkejte, že to máte jinak). Nebo vychlazené bílé polosladké vínečko. To mohu. Ale nebojte, celý můj červenec nebyl jen o tom..." 

Janča

"V červenci si užívám zejména darů zahrádky a rozmanité nabídky ovoce a zeleniny. Ostatně, to je pro mě základ každého dne. Rozhodla jsem se pro přísnou "čistku" botníku a uvolnila tak místo novým střevíčkům. Zůstaly tedy jen ty zachovalé a nejmilejší. K tomu přecházím na co nejvíce přírodní kosmetiku i v rámci řasenky a tužky na oči a užívám si různé kosmetické vychytávky, jako je třeba beauty blender. Do mého šatníku v neposlední řadě více vítám červenou a hnědou barvu..., ostatně léto vyznačují především syté barvy, které mě baví..."

Lucka

"V červenci mě čekala dovolená u moře, tak jsem se musela vybavit. Patřím k těm ,,aristokratičtějším" typům, takže padesátka a třicítka na opalování byly nutností. A samozřejmě jsem nemohla zapomenout na reklamu na naší Móda.cz. Tentokrát v roli plážové tašky. Koncem června jsem si pořídila štětce od PetraLovelyHair a bez jejich použití na make-up ráno neodcházím do práce. Navíc si skvěle rozumí i s mým CC krémem. A když je venku vedro, mám záminku zajít si na zmrzlinu - třeba mangovou s dokonalou borůvkovou!"

Verča

"Červenec má pro mě dvě základní podoby - dovolenou u moře a čas na věci, na které se přes rok nedostanu. Jelikož jsem milovník Středozemního moře a minulé léto jsem se poprvé za více jak deset let zpět k moři nepodívala, bylo jasné, že léto 2016 to bude muset napravit. Vyrazila jsem hned první týden v červenci a na týden zase poznala, co znamená - nic nedělat. Po návratu domů jsem se zase rychle vrátila k práci a všem dalším povinnostem, které si zpříjemňuji třeba domácím brownie s horkými malinami. A i přesto, že už jsem dávno doma, červenec je pro mě stále ještě provoněný mořskou solí a protkaný vzpomínkami. Zase se tam vrátím..." 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram