Letní kolekce Ivety Paulerové oslavuje čas lásky

Letní kolekce Ivety Paulerové oslavuje čas lásky

Květen již sice skončil, ale láska nás může provázet napříč celou jarní a letní sezónou. S těmito pocity vítá česká návrhářka Iveta Paulerová přicházející léto 2019.

Modelky s dlouhými plavými i oříškovými kadeřemi představily jemnou a ženskou kolekci, která nám připomíná nejenom siluetu něžného pohlaví, ale také noblesu, se kterou se dají šaty i kalhoty v létě nosit.

KOMPLETNÍ FOTOGALERII LETNÍ KOLEKCE NAJDETE ZDE

Větší část kolekce provází výrazný odstín červené, který se k letnímu období perfektně hodí, stejně jako modro bílé šaty s většími květy. Návrhářka spojila eleganci a pohodlí napříč celou kolekcí, díky čemuž se jednotlivé modely stávají nadčasovými a vynosíte je několik sezón po sobě úplně s přehledem. Takový kousek se ve vaší skříni rozhodně neztratí.

Kolekci jste si mohli osobně prohlédnout na akci Tajemná zahrada v Plzni ve Staré synagoze na akci Design Block. Výtěžek z akce, za kterou stojí Dita Bezděková, byl věnován mamince Emmě Robinson a jejímu synovi Kubíkovi.

První představení kolekce léto 2019 však proběhlo ještě o chvíli dříve v módním salónu Ivety Paulerové v Domažlicích, kam přijala pozvání i zpěvačka Dita Hořínková, která zazpívala známé muzikálové písničky a povyprávěla o životě za oponou.

Prohlédněte si celou kolekci české návrhářky a nakoukněte k ní do salónu v Praze na Vinohradech. Určitě nebudete litovat.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram