Letní kolekce Marks & Spencer 2014 vás okouzlí chytrými inovacemi

Letní kolekce Marks & Spencer 2014 vás okouzlí chytrými inovacemi

Vytvarovaný zadeček v džínech, šaty na mnoho způsobů a pohodlné lodičky. Letní kolekce Marks & Spencer je plná chytrých inovací a důvtipných řešení.

Speciální technologie a důvtipná řešení pro pohodlné nošení jsou specialitou Marks & Spencer, díky které si značku zamilovaly ženy po celém světě.

Seznamte se s patentovanými inovacemi v kolekci JARO/LÉTO 2014 a stylovými kousky, které jsou něčím víc než jen obyčejným oblečením.

OBUV IN SOLIA
Pohodlné boty na podpatku i balerínky Insolia v sobě skrývají exkluzivní inovaci M&S, která přenese a rovnoměrně rozloží zátěž při chůzi. Výsledkem je lepší stabilita a menší tlak na chodidla, stejně jako větší pohodlí pro nohy a záda – vysoké podpatky tak můžete pohodlně nosit po celý den.

Patentovaná technologie Insolia byla schválená fakultou pediatrie jako podpora zdraví a pohodlí pro chodidla. Jedná se o vůbec první řadu obuvi, která od fakulty pediatrie získala podporu.

Pro milovnice nízké obuvi jsou v nabídce Marks & Spencer také módní baleríny s technologií Insolia Flex.

DŽÍNY SCULPT & LIFT
Džíny s označením Sculpt & Lift zajistí nositelce lichotivý střih a skvěle vytvarované křivky. Střih, švy a strečový materiál se postarají o to, aby džíny perfektně seděly po každém vyprání. Prošívání na zadní části kalhot pozvedne zadeček a spolu s chytře umístěnými kapsami vytvoří perfektně vytvarovanou siluetu.

K dostání jsou džíny ve třech různých střizích. Rovné, s rozšířenými nohavicemi a skinny.

ŠATY MULTIWAY
M&S navrhl univerzální šaty, které se dají nosit pokaždé jinak. Jsou vyrobené z luxusní jemné žerzejové látky a nabízí nositelce 5 různých způsobů nošení: šaty bez ramínek, asymetrické, tunikové, za krk nebo s překříženými zády. Šaty Multiway jsou k dostání ve třech barevných provedeních: námořnická modř, bronzová a černá.

S Marks & Spencer si léto prostě užijete!

Zdroj: marksandspencer.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram