Letní kolekce obuvi Tamaris 2015 odpovídá všem stylům

Letní kolekce obuvi Tamaris 2015 odpovídá všem stylům

Nemůžete sehnat ty pravé letní sandálky, nebo toužíte po pohodlných a stylových pantoflíčcích nebo i v létě obouváte tenisky, ale chtělo by to nějaké zajímavé? Letní kolekce Tamaris vyhoví všem požadavkům.

V letních dnech asi většina žen nejraději nechá své nohy dýchat v pohodlných a stylových páskových sandálcích. Tamaris jich nabízí pro letošní léto hned několik a kromě kvalitního materiálu se pyšní především pohodlným nošením a moderním městských vzhledem, díky kterému dokonale doplní letní outifty. Ženský styl podtrhnout společně s šaty či sukněmi a vezmete-li je i k džínům, možná si vás někdo splete s rodilou Francouzskou. Vybírat můžete mezi klasickými botami na nízkém podpatku i sandálkami na vysoké platformě

Spousta žen v parných dnech dává přednost žabkám nebo pantoflím. Žabky většinou nejsou moc estetické a hodí se spíše k vodě. Zato pantofle mohou být i velmi stylové. Tamaris jich má ve své letní kolekci 2015 také pár zařazených. Většinou jsou v metalickém vzhledu, podobně jako sandálky. A pokud se vám opravdu líbí typ obuvi jako jsou žabky, pak vás jistě potěší sandálky s přezkou mezi palcem a ostatními prsty. Jsou pohodlné podobně jako žabky, zároveň nabízí pro chodidlo oporu a jejich skvělé módní zpracování vás prostě nenechá spát. Ty musíte mít!

V případě, že v létě chodíte do práce a otevřenou špičku si nemůžete dovolit, přichází Tamaris (podobně jako jiné značky) s otevřenými balerínkami do špičky, které nechají vaši nohu dýchat, ale stále budete dodržovat dresscode. A jdete-li na nějakou garden party, možná sáhnete raději po teniskách. Ty od Tamaris z letní kolekce jsou stylové a potištěné zábavnými vzory.  

Zdroj: tamaris.eu, Answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram