Letní trháky ležérní módy a preppy stylu od Tommyho H.

Letní trháky ležérní módy a preppy stylu od Tommyho H.

Hello Sunshine! Každá dívka nebo žena ocení volný, vzdušný a svěže vypadající outfit, ve kterém se bude cítit pohodlně po celý den. Máme pro vás skvělý tip!

Přední lifestylový návrhář, představitel ležérní módy a preppy stylu Tommy Hilfigera, vám přináší skvělý tip, jak zkombinovat váš outfit a vyhladit ho k dokonalosti.

Pro svůj outfit zvolte světlé barvy, ve kterých budete vypadat svěže, obzvlášť v těchto teplých dnech. Váš look doporučujeme poskládat z jednobarevné blůzky a barevných kalhot.

Tato hedvábná bílá blůza Devi Blouse s rovně střiženým, jednoduchým a nadčasovým designem, dodá vašemu outfitu dokonalost, především díky stand-up límečku. Váš outfit skvěle doladíte v kombinaci s barevnými kalhoty Ally Denim Jegging. Tyto kalhoty jsou velmi pohodlné a skvěle vám sednou, díky svému strečovému denimu. Navíc vaše nohy v nich budou vypadat dlouhé a hubené, a to je sen každé ženy!

A na co by se nemělo zapomenout? Doladit celkový vzhled skvělými doplňky v podobě hodinek, náramku nebo slunečních brýlí.

 

Zdroj: tommy.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram