Letní trháky ze ZOOT- vzorované šaty, elegantní sandálky a další

Letní trháky ze ZOOT- vzorované šaty, elegantní sandálky a další

Jeden z největších e-shopů s oblečením v České republice ja na léto přeplněný zajímavými kousky jako jsou plisované šaty, květinové sukně a barevné sandálky! Pojďte si prohlédnout modely, ve kterých v létě budete nepřehlédnutelné!

K létu neodmyslitelně patří šaty a tady si opravdu vyberete. Často jsou nabízené klasické britské šaty v pouzdrovém střihu, které se spíše než k moři hodí na večeři či pracovní jednání. Na formálnější příležitost se nosí jednobarevné nebo s jemným vzorem. Kdybyste je ale chtěla obléci třeba na procházku do města, nebojte se vzorů výrazných-jako je oblíbený knírek. Moderní jsou také maxišaty (článek zde) a volné střihy z klasické bavlny, která je přepásána obyčejnou tkaničkou- takové šaty působí uvolněně a ležérně. 

  

Velkým trendem se na letošní léto stávají kolové sukně do pasu, stejně tak jako pouzdrové. Každá je ideální pro jinou příležitost, ale všechny unosíte! Módní je námořnická modrá, skvěle se kombinuje s bílou, žlutou a samozřejmě s červenou. Trendy jsou i plisované sukně nad kolena a maxisukně, které společně s šifónovými topy mohou působit i jako maxišaty. 

JDI NA ZOOT.CZ

  

Sukně, ale samozřejmě i kalhoty a kraťasy, skvěle doplníte vzdušnými šifónovými tričky a topy. Jako každé léto se nosí bílá - nejenže se hodí ke všemu, ale na ZOOT ji najdete v nespočtu provedení - s krajkou, průhlednými částmi, bavlněnou nebo šifónovou. Nebojte se geometrických vzorů, ani klasických květin. Nosí se pastelové barvy.

  

Žádný letní outfit se neobejde bez páskových sandálků, barevné platformy nebo chic balerínek. Po nízkých sandálkách se poohlédněte v tmavě modré nebo v tělové. Tyto dvě barvy jsou na léto více než univerzální. Platformy seženete v klasických béžových odstínech nebo třeba květované. A baleríny? Na léto se můžete vyřádit v odstínech modré, žluté nebo třeba v neonkách. Chybu ani tady neuděláte s pleťovým odstínem. A že jich na ZOOTu mají opravud hodně! 

  

Zdroj: zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram