Léto chce barvy (nejen) na kabelkách

Léto chce barvy (nejen) na kabelkách

Uznáváme, léto je už v polovině, a tak si možná říkáte, že pořizovat si ryze letní kabelku na pár týdnů, je nesmysl. My vás ale přesvědčíme, že se mýlíte.

Barevné kabelky zažívají každoročně v létě svůj boom, který je naprosto logický. Doprovází ho mimo jiné i příval barevných laků, červených rtěnek a krátkých sukní. V létě se ženy nebojí malinko odvázat a doplnit své oblečení o výrazně barevnou kabelku. Pokud ještě žádnou nevlastníte, vybrali jsme vám jich pár na ukázku, abychom vás trochu nakopli a přesvědčili, že nezáleží na věku, barevnou kabelku může mít doma jakákoli žena. Pokud byste chtěla odporovat datem v kalendáři, povíme vám ještě jednu věc...

  
Žluté psaníčko Dune 769 Kč ; Červená crossbody Karl Lagerfeld 7 799 Kč ; Tyrkysové psaníčko LYDC 789 Kč
 

Výraznou kabelku budete chtít vytáhnout i během zářijového babího léta, pochmurného podzimu a až přejde sníh, bude tím prvním, na co se vrhnete z jarního šatníku. Hlavní doporučení při kupování barevné kabelky jsou dvě. První z nich - kupte si takovou velikost, která je pro vás praktičtější. Jasně, zní to logicky. Ale když si koupíte malou crossbody s domněnkou, že v létě s sebou toho stejně moc netahám, těžko ji budete moci využít i na podzim na stohy dokumentů a notebook (na druhou stranu to platí úplně stejně).Druhý bod vhodný k rozmyšlení před nákupem - jakou barvu máte nejraději a kolik jich máte ve svém šatníku? Může se vám sice líbit růžová kabelka, ale budete ji mít k čemu nosit nebo budete odkázaná jen na černé-bílé outfity?! 

  
Modrá kabelka Silvian Heach 819 Kč; Červená prošívaná ALDO 839 Kč ; Žlutá kabelka Versace Jeans 3 569 Kč

bibloo.cz ; zoot.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram