Léto je tady a já motivuji sama sebe

Léto je tady a já motivuji sama sebe

Strašně se těším na léto, kdy se budu věnovat blogu, natáčení, focení, cestování a cvičení.

Fakt jsem strašně ráda, že vypadnu a budu moct vypnout. Konečně zahodím povinnosti ve škole a budu relaxovat. Musím upřímně říct, že v tom třeťáku jsem si naložila asi víc, než jsem schopná zvládnout, tak mám pocit, že mě čeká zasloužená dovolená.

Strašně se těším na léto. Budu se věnovat blogu, natáčení, focení, cestování a cvičení. A školní povinnosti půjdou stranou. Jediné co plánuji, že si v létě pročtu knížky z maturitního seznamu. Tak mi můžete rovnou napsat, jestli jste to taky tak plánovali a jestli to v létě vychází, nebo to v létě taky odkládáte a v září si uvědomíte, že nemáte nic přečteno :D

Přiznávám, že ačkoli se na dovolenou těším, dost se obávám toho, že tam budu jak utržená ze řetězu a začnu se přecpávat. Inu, v all-inclusive to snad ani jinak nejde, ne? :D Pokaždé si říkám... nebudu to přehánět, naberu si od všeho trochu, abych se nepřejedla, ale jen vyzkoušela, na co mám chuť. A jak to dopadne? Asi tak, že si „od všeho trochu“ nesete 3 velké talíře.

Mám spíš pocit, že si své předsevzetí nedávám na nový rok, ale na prázdniny. Jelikož hotel, v kterém teď budu, jsem měla možnost už navštívit, vím, že nabízí skvělý cvičící program. V průběhu dne máte možnost navštívit hodiny s instruktorem jógy, body-pumping, body balance, pilates atd. Můžete klasicky i do posilovny na stroje, tak, cardio.

 Vanessčin plán je, chodit brzy ráno na jógu, odpoledne, kdy je největší žár běhat a sem tam posilovat. :)

Snažím se překonat sama sebe, ale vážně se bojím, že to dopadne tak, že ráno, když mi bude zvonit „jóga budík“, budu se vymlouvat, že o půl 8 vážně vstávat nebudu, vždyť jsem na dovolené… a postupně to bude tak u všeho. Toto je asi moje přirozená disciplína na rekreačním pobytu, ale ne! Já se chci fakt hecnout, překonat sama sebe a hlídat si jak porci jídla, tak i svoji lenost. Přesně proto jsem se rozhodla, že to s vámi v mém týdnu budu sdílet. Nepřemýšlela jsem ještě o formě videa, ale spíš bych to chtěla dávat na můj blog VANESS LOVES YOU, ať ho i oživím něčím jiným, než jen posty outfity či kosmetickými novinkami. Co vy na to? 

Můj cíl je motivovat sebe i vás. Slíbila jsem si, že v létě budu aktivnější a do blogu dám víc, než jsem schopná normálně ve školním roce. Tak tady začnu.

 

Tato forma oblékaní se mi poslední dobou líbí nejvíce. Neříkám, že teniskové období je za mnou, to tedy vůbec ne! Jen se cítím dost pohodlně i v tomhle. Jak už jsem zmínila v předposledním postu, nedávno jsem byla v F&F a objevila jsem tam vážně kousky, které jsem nečekala. Byly skutečně v mém stylu a při zkoušení jsem si úplně představovala, s čím bych to mohla nakombinovat. Byl to hlavně i tenhle trench coat, který je v cihlové barvě. Já osobně oranžovou skutečně nesnáším, ale tenhle kabátek mi ji teda ani nepřipomíná (možná to je do oranžova jen na fotkách). Klasika, bílá košile a potom kalhoty, které jsem si nedávno koupila v Zaře. Prvně jsem váhala, jestli takový classic střih vynosím. Přece jen nevím, jestli se to hodí k mému věku, nosit takový styl kalhot. Ve skutečnosti, tyhle classy kalhoty jsou extrémně pohodlné, přitom to nevypadá jako legíny nebo tak. Jsou to kostýmové kalhoty, ale z tak strašně pohodlného materiálu, že je nosím opravdu často. Outfit je doplněn černými boty a kabelkou.
 
vaness_lovss_you.jpg
 
 
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram