Letošní podzim jedině s khaki parkou

Letošní podzim jedině s khaki parkou

Jestli jste si ji ještě nepořídila, nebo vám zatím jen visí ve skříni, teď je správný čas to napravit. A o které módní vychytávce že je řeč? Přece o parce! Poradíme, jakou si vybrat i kam a k čemu ji nosit.

Klasiku reprezentuje tato parka doplněná praktickou podšívkou a odnímatelnou umělou kožešinou ve dvou různých khaki odstínech s kontrastními lemy i kapsami, kterou seženete v Topshopu.

Všechny rebelky, vyznavačky originality a milovnice Velké Británie jistě zaujme netradiční model od Ralpha Laurena s motivem britské vlajky na zádech. Vzhledem k jejímu výraznému designu se hodí jen k velmi jednoduchým topům a džínám.

Nosí se samozřejmě i parky v jiných barvách než v tradiční khaki, velice dobře vypadá např. tenhle královsky modrý model z Vero Mody s nepostradatelnou odepínatelnou umělou kožešinou.

Velmi zajímavý a variabilní střih má parka z ASOS Festival Collection vyrobená z lehoučkého jemného materiálu. Pokud je zapnutá, tvoří tzv. vodu, po rozepnutí pak vpředu vznikají 2 módní volány, díky kterým vypadá elegantně a dá se tak obléknout třeba i k černé mini.

Ani parkám se nevyhnula v současosti oblíbená kombinace materiálů, na tomhle modelu nás ale na první pohled upoutá úplně něco jiného, a to ornament ve stylu baroka na obou rukávech. Také tuhle parku (ASOS) můžete nosit jak k džínám, tak k šatům a sukním.

Zdroje obrázků: Asos.com, Topshop.com

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram