Letošní zimu dominuje pánské módě kůže a červená

Letošní zimu dominuje pánské módě kůže a červená

Valentino, Versace nebo Dior. Všichni se shodují v jednom. Pánské módě bude na podzim a v zimě jasně dominovat červená. Zásadní kousky šatníku by měli muži pořídit z kůže.  

Kůže na kůži

Kůže k letošnímu chladnému počasí prostě patří a udává trend zimní módě. Jejich kombinace na molech předvedly světové značky jako Valentino či Versace. Ozdobte kožený kabát nebo bundu kvalitními doplňky a máte vyhráno. A pokud se chystáte do Davosu nebo na delší služební cestu, spolehněte se například na ručně vyráběnou koženou tašku. Ikonou nadcházející zimy je kabela ze sedlářské hovězí kůže od anglické firmy Tusting.

Bez kvalitních kožených bot se ani nesnažte vyjít do deštivých i sněhem zavátých ulic. Značkou, která je nyní v kurzu a navíc z Čech, je F. L. Popper. Jejich boty z kvalitní telecí usně vás nejen perfektně zahřejí, ale vypadají skvěle. U typu Baldur jistě oceníte i korkovou stélku a kaučukovou vrstvu na podrážce, díky níž jsou boty méně kluzké.

Skvěle padnoucí oblek

Kvalitní obleky patří mezi klasiku, která nevyjde nikdy z módy. Potvrzují to i trendy pro letošní chladné měsíce. Větší důraz je kladen na střih přímo na tělo. Akcentuje se tím mužská postava i charisma, samotní muži se v něm cítí pohodlně a sebejistě. Český obchod s pánskou módou a doplňky Gentleport nabízí takřka neomezené možnosti ve výběru střihu, typu saka i kvalitních látek od italské firmy Drago, ze kterých oblek ušijí na míru.

Přivítejte bekovku

Letošním hitem v pánské módě a nepostradatelným doplňkem denního i byznys vzhledu je bekovka. Muž v bekovce jednoznačně vystoupí z davu. K modernímu gentlemanovi dnes prostě patří,” říká Lukáš Pohan, majitel obchodu s pánskými doplňky Gentleport. Noste bradu vzhůru a naskočte na vlnu americké značky Stetson a vyjádřete svou osobnost skrze paletu barev a vzorů.

Letos se pojede na červenou

Nadcházejícím zimním měsícům bude jednoznačně dominovat červená barva a její odstíny. Můžete se do ní obléct od hlavy až k patě, jak ukázal na přehlídkových molech například Dior. Vedle tím rozhodně nešlápnete. Pokud vám tahle barva není zrovna po chuti, dolaďte celkový outfit červeným doplňkem. Fajn jsou tkaničky nebo šátek.

Dokonalý účes v každém počasí

Nejen oblečení a doplňky tvoří kompletní vzhled. Zapomínat nesmíte ani na dokonalou úpravu vlasů a vousů. Zapomeňte na prehistorické gely a použijte na přebíhání po pracovních schůzkách pomádu. Ta od Reutzel vám zaručí pevný, lesklý a uhlazený účes v každém počasí.

Foto: Gentleport ; simplymrt.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram