Letošním trendem jsou dynamické účesy často asymetrických střihů

Letošním trendem jsou dynamické účesy často asymetrických střihů

Máte dlouhé, polodlouhé nebo krátké vlasy a už nevíte, jak je upravit. Přinášíme vám ukázku nových trendy střihů a jejich stylingu. Inspirujte se a získejte nový zajímavý look

Letošním trendem pro všechny délky vlasů je objem, vlny, asymetrie a výrazné barvy. Letošní rok je zaostřen na takové střihy vlasů, které se dají snadno upravovat a stylovat podle vaší nálady nebo plánované akce.

Krátké vlasy oživí dlouhá asymetrická ofina. U krátkých vlasů je pozornost zaměřena na objem v horních partiích hlavy a hustou ofinu. Delší vlasy by pak měly plynule přecházet do krátkého sestřihu na bocích a na krku. S tímto střihem můžete vytvořit několik hladkých půvabných účesů.

Pro polodlouhé vlasy jsou i letos trendem retro účesy. Účesy jak z 60tých let mají ovšem nový nádech, jsou živější, uvolněnější a hravější. Střihy jsou spíše rovných a hladkých linií s lehkou asymetrií. Dají se však skvěle stylovat a tak můžete měnit svůj vzhled třeba každý den.

Letošním trendem u dlouhých vlasů jsou nejrůznější střihy s hustou ofinou. Styling dlouhých vlasů by měl být spíše uvolněný, přirozený. Trendem jsou také rozevláté vlasy a vlny, což podtrhuje ženskost a sluší snad každé z nás.

Do popředí se však dostávají také netradiční culíky, copy a drdoly.

Zdroj: friseur-trendlooks.de
Zdroj obrázků: friseur-trendlooks.de, wella.com, jeanlouisdavid.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram