Ležérní a nekomplikovaná - taková je jarní kolekce Chloé

Ležérní a nekomplikovaná - taková je jarní kolekce Chloé

Chloé je poměrně moderní francouzská móda, která i pro Jaro/Léto 2015 představila romantické a svěží modely pro mladé ženy s kapkou bohémského stylu.  

 

Chloé každou sezónu představuje nekomplikovanou módu, tudíž také lehce kombinovatelnou... Jednotlivé prvky jsou typicky francouzské. Vidět je to především na jednoduchých liniích a střizích, které nejsou propracovávány více, než-li je nutno. Když pohlédnete na modely, s trochou představivosti dokážete odhadnout, jak by je oblékla pravá Francouzska. Volně střižené šaty a volně střižený tenký kardigan, kvalitní kabelka po babičce a hodinky půjčené od partnera. S jarní Chloé kolekcí do duše Francie pronikneme hned. À Bientôt à Paris! 

 

Barevná škála není tak úplně rozsáhlá. Nejčastěji se potkáváme s bílou a černou jakožto neutrálními odstíny. Stejně jako Nina Ricci i Chloé představuje bledě modrou a žlutou. Co ale našemu bystrému oku neuniklo, je výběr materiálů. Šaty z fleecu nebo manžestrové kabátky jen tak nevidíme. Na mole jsou k vidění romantické minišaty, háčkované topy, šaty připomínající spíše prodlouženou pánskou vestičku... Je toho mnoho a jsme si jisté tím, že navzájem bychom vytvořily opravdu ryze francouzské a zároveň uvolněné outfity. 

 

                              

Štítkem "populární" designéři označili znovu tmavou džínovinu. Kombinovali ji netradičně s fleecem nebo háčkovanými kousky. Přesně tak, jak to ve Francii dělají. Z džínoviny jsou vytvořené i celé modely. Důležitým prvkem celé kolekce jsou neodmyslitelně gladiátorské sandále se šněrováním až ke kolenům. Jak můžeme pozorovat, Chloé není jedinou značkou, která modelky pro příští jaro vyzula z podpatků. 

 

 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram