London Collections: Men zvyšuje obrátky

London Collections: Men zvyšuje obrátky

Módní událost London Collections: Men zvyšuje obrátky a díky stále rostoucí popularitě rozšiřuje svůj akční rádius o jeden den navíc.

Popularita London Collections: Men nezadržitelně roste a tak organizátorům módního svátku určeného mužům nezbývalo než rozšířit program, který nově získává jeden den navíc. Kolekce pro sezónu podzim/zima 2015, tak oblíbená pánská Fashion Show, bude uvedena na rozdíl od předchozích ročníků o den dříve. Prezentace pánských modelů AW15 odstartuje 9. ledna.

London Collection: Men za svou šestiletou existenci láká především začínající nadějné návrháře, ale i stálice oděvního průmyslu a není tajemstvím, že se do obsáhlého výčtu designerů v letošním roce připojily i značky jako Turnbull & Asser, Maharishi nebo DKNY Men.

Stejně tak jako rostoucí zájem o samotnou účast na LC: M ze strany módních designerů, se v případě největší pánské módní události logicky zvyšuje i zájem médií a módních expertů, což odráží obrovský úspěch nyní již téměř srovnatelný s úspěchy tradičních Fashion Weeků v Miláně, Paříži, New Yorku a Londýně.

 

Registrace na lednovou módní show začíná 27. října a potrvá do kompletního sestavení seznamu zúčastněných, tedy do 10. listopadu 2014.

 

Zdroj: londoncollections

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram