LOOK BELLA 2014: Přijď na casting a staň se profesionální modelkou!

LOOK BELLA 2014: Přijď na casting a staň se profesionální modelkou!

11. ročník prestižní soutěže krásy LOOK BELLA právě startuje! Je určena všem krásným, zajímavým a talentovaným dívkám i chlapcům do 25 let. Tak seberte odvahu a přihlaste se!

 

Chcete se stát nejzajímavější tváří roku 2014 a otevřít si tak dveře do světa modelingu?

Přihlaste se a staňte se modelkou nebo modelem, odstartujte svou kariéru v soutěži LOOK BELLA stejně jako Česká Miss 2014 Gabriela Franková či Muž světa 2010 Peter Menky a mnoho dalších.

V letošním ročníku LOOK BELLA 2014 na vás budou čekat opravdu skvostné ceny a samozřejmě i možnost spolupráce s modelingovou agenturou Prestige models!

Registrace na webových stránkách lookbella.cz je již spuštěna a pořádající agentura PRESTIGE MODELS právě zveřejnila termíny a místa letošních castingů.

Nyní už vám jen zbývá sebrat odvahu, zaregistrovat se, přijít na casting a ukázat, co ve vás je. Věřte si! Vždyť právě vy můžete zvítězit a skutečně tak začít vysněnou cestu do světa profesionálního modelingu.

A i kdybyste zrovna nebyli absolutním vítězem či vítězkou, bude to jistě obrovská zkušenost a navíc na všechny soutěžící bude na castingu čekat spousta dárků, ochutnávek a zábavy! Tak proč do toho nejít?!

A jaké jsou podmínky soutěže?
Do dalšího ročníku se mohou opět hlásit všechny krásné, zajímavé a talentované dívky od 15 do 25 let s min. výškou 170 cm i chlapci od 17 do 25 let s min. výškou 180 cm.
Registrace a účast na veřejných castinzích, které proběhnou v obchodních centrech po celé České republice, kde vás zkrášlí profesionální kadeřníci a vizážisté, váš talent prověří přehlídkové molo i zkušený fotograf.

A na jaké skvělé dárky se můžete těšit?
Bude pro vás připraven například:
•    Poukaz na fotoknihu zdarma v hodnotě 199 Kč od společnosti CEWE
•    voucher se slevou 5% na libovolný zákrok u MUDr. Patrika Paulise, plastického chirurga
•    doplnění energie v podobě energy drinku SUPER FRANKIE
•    osvěžení na baru MATCHA TEA
•    pro prvních 15 slečen LADY BOX ZDARMA
•    v Brně a ve Zlíně služba ROCK LAK zcela zdarma
•    v Ostravě služba GELLAC zcela zdarma
•    poukazy od našich partnerů na nákup šperků, oblečení
•    a spousta dalších skvělých cen

Celá soutěž vyvrcholí Semifinálovým galavečerem v Brně, po kterém bude následovat Velké Finále již tradičně pořádané v luxusním hotelu Clarion Congress Hotel Prague.

Vítězky a vítězové si i v letošním roce kromě titulu z prestižní soutěže krásy odnesou spoustu cen.
Vítězka obdrží poukaz v hodnotě 100.000 Kč na jakýkoli zákrok u MUDr. Patrika Paulise, plastického chirurga. Všichni vítězové obdrží od společnosti CEWE kompaktní fotoaparát, vítězové obdrží lyže nebo snowboard od společnosti ELAN, stylové vodní dýmky insahAR, krásné šperky od Cristian Lay, korunky od LILIEN Czech Jewelry, kosmetiku Lollipop Paris, Matis Paris, exkluzivní vlasovou péči Brazil Keratin a mnoho dalšího od partnerů soutěže.

Vítězka titulu LOOK BELLA WORLD se podívá i do světa na ne jednu z prestižních mezinárodních soutěží krásy.

Registrovat se můžete již nyní na lookbella.cz  v záložce REGISTRACE.

Hodně štěstí!

Zdroj: PRESTIGE MODELS

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram