Lookbook spodního prádla Barneys představuje nevšední novinky

Lookbook spodního prádla Barneys představuje nevšední novinky

Ve světě, kde hlavní roli hrají push-up podprsenky, se nový lookbook spodního prádla Eres jeví jako vítaná inovace ve střizích i materiálech dámského spodního prádla. 

Obchodní dům Barneys představuje světu nový lookbook spodního prádla. Tentokrát se jedná o francouzskou značku pod názvem Eres, která je známa pro spodní prádlo a plavky. Nejnovější kolekci Barneys prezentuje právě v tomto lookbooku, který nafotila brunetka Anna Speckhart. Sympatická modelka podtrhuje skvělý vzhled spodního prádla svými velkými vlnami a matným kouřovým líčením, jež vyvolává opravdu žhavý pohled. 

Prádlo Eres se už na první pohled jasně odlišuje od většiny ostatních značek pohybujících se v této branži. Jedná se o francouzskou společnost, což se také výrazně odráží v jejich prezentovaném stylu. Podprsenky této značky jsou většinou bez košíčků, pravidlem u nich nejsou ani kostice. Jsou vyrobené ze zajímavých materiálů, některé jsou klasicky krajkované, jiné lehce prosvítají. Dokazují nám, že i bez vycpávek lze docílit sexy dekoltu a podtrhnout ženskou siluetu. 

Zdroj: fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram