LOOKBOOK spolupráce H&M s Alexandrem Wang pro podzim 2014 je tady

LOOKBOOK spolupráce H&M s Alexandrem Wang pro podzim 2014 je tady

Alexander Wang je svou tvorbou nezaměnitelný. A již 6. listopadu máte jedinečnou možnost koupit si jeho návrhy i vy. Tento datum je totiž datem zahájení prodeje jeho kolekce ve spolupráci s H&M! 

O chystané spolupráci švédského řetězce H&M s Alexander Wangem jsme vám již říkali. Teď nadešel nejvyšší čas odhalit kompletní dámský i pánský lookbook. Práce Wanga je velice autentická, jen tak někdo by ji určitě nenapodobil. Právě proto je již v listopadu v H&M kolekce dostupná a je vysoce originální.

Kolekce je samozřejmě plná nezaměnitelných siluet typických právě pro tvorbu Alexandra Wanga. Celá kolekce se drží černé barvy a netypických protikladů. Objevují se vyztužené bundy i trika s občasným důrazem na opravdu vosí pas, ale téměř všechny vršky doprovází úzké legíny. A o moc jinak tomu nebude ani u mužské části. 

Hlavní prvky celé kolekce - tedy i u mužských modelů, jsou určitě detaily. Na ty návrhář sází ze všeho nejvíce. Používá poměrně velké množství nejrůznějších průstřihů a průhledných částí. Modely jsou doplněny o černé gumové pantofle, které již toto léto získávaly v zahraničí velkou popularitu. Uvidíme, zda dorazí i do Česka. Přijdou vám stylové?

A teď k pánům. Jejich móda je rozhodně umírněnější. Wang pro pány určuje černé kraťasy, některé z nich jsou vylepšeny o kožené detaily. Objevují se tu také legíny. Zda by je čeští muži nosili či ne, můžeme jen polemizovat. Bravurně zpracované jsou zimní bundy - i ty jsou kožené nebo alespoň s koženými vsadkami.

Ještě jednou připomínáme, že kolekce bude dostupná ve vybraných obchodech H&M, na jejich eshopu a na stránkách alexanderwang.com již od 6. listopadu 2014!

Zdroj: fashionista.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram