Lottie Moss ve své první kampani

Lottie Moss ve své první kampani

Lottie Moss, mladší sestra Kate Moss, se po delším oťukávání modelingu rozhodla, že si práci modelky přeci jen vyzkouší. Jak vypadá její první kampaň?

Lottie Moss si modeling dlouho oťukávala, ale jelikož se svým rodičům zdála ještě příliš mladá, práce modelky musela chvíli počkat. Zájem o ni začala média a agentury projevovat už po svatbě její starší sestry Kate Moss, na níž bylo všem jasné, že Lottie má s Kate mnoho společných genů. Tehdy jí však bylo jen třináct a její matka se s agenturou Storm Model Management dohodla na tom, že počkají do jejích šestnáctin. Na počátku letošního roku skutečně došlo k podepsání smlouvy a Lottie se objevila na svých prvních profesionálních fotografiích. Teď přichází i se svou první velkou kampaní.

Velkou módní premiérou Lottie Moss v módním průmyslu jsou snímky pro značku Red Valentino určené pro letošní podzimní a zimní sezónu. Lottie na fotografiích pózuje s ilustracemi od Disneyho a celkový nápad kampaně se snaží odpovídat jejímu věku. V uplynulém roce se kromě Red Valentino Lottie objevila na fotkách pro CK Jeans a v časopisu Teen Vogue. Jaká bude její další velká zakázka?

Zdroj: dailymail.co.uk, dishh.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram