Louboutinize - vítejte ve světě Christiana Louboutina

Louboutinize - vítejte ve světě Christiana Louboutina

Vítejte ve světě zábavy Christiana Louboutina, do kterého francouzský návrhář zve všechny jablíčkáře prostřednictvím nové aplikace.

V době sociálních sítí jako Facebook, Instagram, Twitter a dalších, se čím dál častěji dělíme se svými přáteli o zážitky a bezprostřední okamžiky, které zaznamenáváme svými nadupanými smartphony.

K tomu nám zároveň slouží i řada chytrých aplikací, které práci s pořízenými fotografiemi nejen usnadňují, ale také zefektivňují. Téměř každým dnem se tak objevují další a další appky, které naše online profily a zážitky na nich zdokumentované činí atraktivnějšími.

Takovou je i novinka francouzského návrháře Christiana Louboutina, jenž zve do svého rudě zbarveného světa všechny jablíčkáře prostřednictvím jednoduché, o to však zábavnější aplikace Louboutinize. V podstatě se jedná o unikátní foto filtr s možností okamžitého sdílení.

K dispozici jsou přitom tři úrovně úpravy pořízených snímků.

Rouge: Prostředí se ponoří do rudé barvy, která je nesmazatelným podpisem Christiana Louboutina.

Legs: Přidělí vaší postavě třeba nohy baletky, kankánové tanečnice nebo toreadora.

Crystallize: Dodává fotografii kaleidoskopický efekt, který jakoby napodobuje pohled přes třpytivou lahvičku laku na nehty Christian Louboutin.

Nespornou výhodou je, že aplikace Louboutinize je na rozdíl od ostatních vysoce ceněných produktů francouzského návrháře, zcela zdarma. Tak nač ještě čekáte? Louboutinizujte.

 

Zdroj: itunes.apple

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram