Louis Vuitton a jeho kolekce vonných svíček

Louis Vuitton a jeho kolekce vonných svíček

Sychravé počasí, které můžeme sledovat za oknem domova, není tím nejlepším povzbuzením pro naši mysl. Jak si zpříjemnit dlouhé večery v pohodlí domova?

Každý z nás potřebuje po celém dni stráveném v práci, ve škole či kdekoli jinde alespoň na chvíli vypnout, utéct z reality a zregenerovat tělo i mysl. Nasát klid a vůni domova. Nová řada vonných svíček od Louis Vuitton vaše smysly rozhodně potěší

Tyto čtyři krásky má na svědomí francouzský parfumér Jacques Cavallier Belletrud. Jeho hlavním cílem bylo zachytit vůně přírody a přenést je v podobě vonných svíček přímo do interiéru. Jako když po letní bouřce otevřete okna. Dokonalý nápad. 

Můžete svou domácnost nechat provonět horkým tropickým sluncem, růžovými poupaty ze zahrady, kořeněnou vůní lesa či padajícími sněhovými vločkami, které pozorujete za oknem při praskání dřeva v krbu.

O design se postaral australský návrhář Marc Newson, který také navrhoval flakony pro parfémy Louis Vuitton. Svíčky jsou v ručně vyráběné keramické dóze s rukojetí z přírodní kůže, díky které ji lze snadno přenášet. Mají bílou barvu, matný a jednoduchý povrch, který se skvěle doplňuje se zlatým víčkem. Knot je vždy potažen barevnou vrstvou pigmentu, která se na každou svíčku aplikuje ručně.

Svůj domov budete moci vyzdobit od 5. listopadu letošního roku, kdy budou k dostání vonné svíčky v obchodech Louis Vuitton, stejně tak i on-line.

vogue.de

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram