Louis Vuitton si podrobil Monako

Louis Vuitton si podrobil Monako

Louis Vuitton překvapil svou módní show na knížecím dvoře v Monaku, kde odhalil působivou a překvapivě obsáhlou sezónní kolekci.

Ještě před vypuknutím Velké ceny F1se Monacké knížectví zahalilo do módního roucha s cejchem Louis Vuitton, který v těsné blízkosti paláce prince Alberta, ve speciálně vystavěném proskleném stanu, ukázal na 46 modelů ze sezónní mezikolekce Resort 2015.

Modelovou řadu Resort 2015 uvedl v Monaku nový kreativní ředitel LV Nicolas Ghesquiére, který při své premiéře představil zcela nový proud, po jehož toku kolos Louis Vuitton právě vyplouvá. Nový dvorní kreativec slavného módního domu se nechal inspirovat 70. léty dvacátého století a tak se v Resort kolekci často objevují hravé a květinové vzory.

 

Stejně tak ale sáhl i po lesklých a splývavých materiálech. Všechny tyto prvky jsou nepřehlédnutelnou vzpomínkou na doby minulé, avšak v podání Louis Vuitton tvoří stylový celek na míru padnoucí 21. století. Přehlídka byla kombinací kožených bundiček, kostýmů a áčkových sukní sahajících ke kolenům, které střídaly i kalhoty s vysokým pasem.  

 

Speciálně vytvořené molo klikatící se mezi třemi sty diváky, symbolicky evokovalo složité zákruty samotného Monaka, které brázdí i monoposty F1. Pro zúčastněné fotografy, kritiky, světové modelky a herečky, které dorazily z nedalekého Cannes, tak bylo doslova hračkou veškeré modely zhlédnout do nejmenšího detailu.

Nenechte si ujít dle našeho mínění velmi zdařilou kolekci Louis Vuitton, kterou můžete detailně zhlédnout v naší fotogalerii.