Louis Vuitton vybavil nové BMW karbonovými zavazadly

Louis Vuitton vybavil nové BMW karbonovými zavazadly

Spojení automobilového koncernu a módního domu už v dnešní době není nic až tak překvapivého, i proto světlo světa spatřila další řada zavazadel značky Louis Vuitton, která byla vyrobena speciálně pro nový model BMW. Mnichovská automobilka totiž uvádí na trh svůj zbrusu nový model BMW i8, který doplňují modernizovaná, sportovně laděná zavazadla od renomovaného specialisty.

 

Zbrusu nový plug-in hybrid a kolekce luxusních zavazadel mají společného jmenovatele, kterým je karbon.

V automobilovém průmyslu se již v dnešní době jedná o běžně využívaný materiál, který zvyšuje bezpečnost cestujících. V textilním průmyslu je ale využití vysoce odolných uhlíkových vláken na samém začátku. Francouzský specialista však hozenou rukavici zdvihl se ctí a může se tedy pyšnit exkluzivní kolekcí zavazadel.

Sada zavazadel se skládá celkem ze čtyř druhů, přesně padnoucích do prostoru sportovního dravce.
Do zavazadlového prostoru hravě umístíte větší cestovní tašku Weekender GM i8. Na přepážku kufru pak odložíte vak na oblečení Garment Bag i8. Menší cestovní taška Weekender PM i8 a brašna na laptop Business Case i8 pak najdou své místo na zadním sedadle.

Zbrusu nová luxusní kolekce zavazadel bude k dostání již v dubnu  2014 v buticích Louis Vuitton v Mnichově, Miláně, Londýně, Paříži, Moskvě, Dubaji, New Yorku a Los Angeles. Na jejich dodání si však patřičně počkáte, protože se jedná o zboží na objednání.
Jen o cenách se snad ani nešeptá. Ty vám ale jistě rádi a ochotně sdělí v každém z celosvětových butiků Louis Vuitton.

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: press.bmwgroup

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram