Luxusní briliantové šperky od Danfil Jewellery

Luxusní briliantové šperky od Danfil Jewellery

Možná už pěknou dobu sníte o opravdu cenném a nádherném šperku. Briliant by zřejmě všechny vaše sny splnil do puntíku.

Více jak dvacet pět let působí na trhu česká firma Danfil Jewellery, která nejen vytváří vlastní kolekce prstenů, zásnubních prstenů, přívěsků a náušnic, ale také splní jakékoli vaše přání v tvorbě na zakázku. Aby šperky Danfil byly dostatečně kvalitní, při výrobě šperkaři pracují jen s těmi nejnovějšími technologiemi. V jejím sortimentu najdete kolekci Danfil Diamonds, která představuje velmi úspěšné briliantové šperky, avšak za příznivé ceny. Hrdě ji nosí i známé české ženy. 

Brilianty pro každého

Danfil Jewellery uvedla na trh další kolekce, například Danfil Light Collection nabídne decentní tenké prstýnky, Danfil Colored Gemstone zase šperky s barevnými drahými kameny. Kolekce Danfil Diamonds zastupuje ten největší luxus ze všech - třpyt a eleganci šperků se zasazenými brilianty. Značka nabízí přes 400 modelů a za ceny, které vás rozhodně neodradí. Vybírat můžete mezi bílým i žlutým zlatem ve formě zásnubních i běžných prstenů, přívěsků na řetízky a náušnic. Design šperků stále stojí na tradici zakladatele značky - Filipa Horáka, který pochází ze známého rodu šperkařů a zlatníků severních Čech.     

Andělské šperky

Zlato a diamanty by už samy o sobě tvořily harmonické spojení, kolekce Andělských šperků je navíc doplňuje decentním peříčkem. Právě tím ráda dozdobí svůj outfit i Karolína Mališová nebo influencerka Michaela Dihlová. Nejoblíbenějším je jednoduchý řetízek s peříčkem ve zlaté barvě. Danfil Jewellery myslí i na nejmenší. V jejich portfoliu najdete Cutie Diamonds určené pro malé holčičky. V kolekci si můžete vybrat mezi malými dětskými náušničkami ve žlutém i bílém provedení. Vaše dítko z nich sice za pár let vyroste, jedná se však o cenný šperk, který se může darovat novým přírůstkům po generace. 

Žlutá nebo bílá?

Pokud tápete, kterou barvu zlata vybrat, je dobré myslet na to, jaký je žena typ a jakou barvu šperků preferuje. Obecně stále platí, že zlato žluté zastupuje nestárnoucí klasiku, ale tíhnou k němu spíše ženy ve středním a vyšším věku. Mladé ženy preferují zlato bílé, které konec konců působí o něco moderněji a mladistvěji. Vhodnou alternativou pro všechny typy žen a všechny věkové skupiny je zlato růžové. V sortimentu Danfil Jewellery najdete všechny tři a záleží už jen na vás, ke kterému se nakonec přikloníte. 

Prohlédněte si kompletní nabídku šperků.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram