Luxusní butik Top Secret

Luxusní butik Top Secret

Značka Top Secret, populární svou nabídkou každodenní módy pro všechny aktivní lidi, slavnostně otevírá monobrand butik v ulici V Koutě v jihočeském Písku.

Za jeho vznikem stojí dvě sestry Lucie Mihalová a Renata Kopnická, které již úspěšně provozují obchod této značky ve Strakonicích. O tom jsme vás informovali v rozhovoru, který si můžete přečíst zde.

Top Secret se snaží přiblížit módu svým zákazníkům a přivést ji z obchodních center do menších a středních měst. Značka Top Secret od roku 2003 zároveň buduje celou síť maloobchodních prodejen.

 

Dnes je jich více jak 400 a nacházejí se prakticky po celé střední a východní Evropě. Od roku 2008 působí také zde v České republice a na Slovensku, a to již ve více jak 80 prodejnách. Od roku 2016 vznikl projekt Top Secret - Boutigue, zaměřující se na menší a středně velká města. Tento projekt pružně reaguje na potřeby dané lokality a zvyklosti lokálního zákazníka v konkrétním městě. Lucie Mihalová a Renata Kopnická jakožto rodačky ze Strakonic, tyto potřeby dobře znají a nabízejí svým klientkám nejen stylové oblečení ale také dokonalý servis.  


 
Top Secret nabízí dámské a pánské kolekce a dále je dělí na City a Casual. Své zákazníky obléká nejen na volnočasové aktivity ale i pro formálnější příležitosti. Je vhodnou volbou pro všechny, kteří touží vypadat atraktivně a zdůraznit svou osobnost.  

Zdroj: Ral Style
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram