Luxusní bydlení Adriany Lima stále hledá nového majitele. Měli byste zájem?

Luxusní bydlení Adriany Lima stále hledá nového majitele. Měli byste zájem?

Je vůbec možné, že po newyorském hnízdečku Adriany Lima s kouzelným výhledem na Central Park a dalšími benefity dosud ani pes neštěkl?

Newyorské (Pied-à-terre) hnízdečko, které brazilská modelka a hvězda módní značky Victoria’s Secret dříve sdílela se svým manželem, bývalým hráčem NBA Marko Jarićem, stále volá po novém majiteli. Ten se však téměř 3,5 roku ne a ne objevit.

Doplácí snad Adriana Lima na stále slábnoucí poptávku po předražených luxusních sídlech na Manhattanu, která na americkém realitním trhu zastiňuje záplava nových bytů, nebo jsou zatím vším jen přehnané nároky?

 

 

Zatímco v roce 2003, kdy Adriana za třípokojovou nemovitost s úctyhodným výměrem 2200 metrů čtverečních nacházející se na 57. ulici s přímým výhledem na nedaleký Central Park utratila 2 miliony dolarů, se o celých deset let později, kdy svůj luxusní apartmán poprvé dala do prodeje, pokusila vyšroubovat cenovku na 5,5 milionu dolarů. Návnadu ale tehdy nikdo nespolkl a prodej šel k ledu. Ovšem jen do prosince roku 2016, kdy se opět objevila na trhu nemovitostí, tentokrát s cenou 4, 850.000 dolarů, kterou však nyní Lima snižuje o více než milion z původně požadované částky.

Bude cena 4,3 miliony dolarů konečná? To netušíme, ale víme, že bychom se ve výškové budově s full servisem skýtajícím 24hodinového vrátného, fitcentrum s bazénem a restaurací určeným pouze jejim obyvatelům, hodně rychle zabydleli. Vy snad ne?  

dailymail

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram