Luxusní kabelky Giorgio Armani jaro/léto 2014

Luxusní kabelky Giorgio Armani jaro/léto 2014

Giorgio Armani zahájil sezónu jaro/léto 2014 kabelkami jasných barev a jemných elegantních linií. Letošní kolekci představil ve svém novém obchodu s doplňky v centru Milána.

Při slavnostním otevření nového obchodu Giorgio Armani byla nejen představena nová pánská a dámská kolekce doplňků pro jaro/ léto 2014, ale také to byla příležitost pro debut nové kultovní kabelky Giorgio Armani Borgonuovo.

Kabelka Giorgio Armani Borgonuovo je pojmenována po stejnojmenné ulici v Miláně a odráží v sobě dědictví tohoto města, s kterým je značka silně spojena. Byla vytvořena k poctě jemné italské zručnosti. Kabelka je nádhernou ukázkou tradičního italského zpracování koženého zboží.

Lehká, přesto pevná teletina v různých barvách dokonale drží tvar. Kontrastní podšívka jí dodává jistou dávku originality.

Při výrobě je s kabelkami Armani zacházeno se stejnou péčí a pozorností jako při šití módních kolekcí. Stejně jako sako, které si obléknete a perfektně vám padne, jsou i kabelky Giorgio Armani vyrobeny s ohledem na požadavky každé moderní ženy.

Nová kolekce je charakteristická svým čistým designem, ženskými liniemi a elegantním provedením.

V kolekci najdeme také luxusní večerní psaníčka z kůže či saténu s koženými aplikacemi a dokonce i s drahokamy.

Elegantní a nadčasové kabelky mají rafinovaně umístěná loga a monogramy Giorgio Armani nejen na typických zámečcích ale také na nejrůznějších detailech.

Zdroj: armani.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram