Luxusní letní domy celebrit

Luxusní letní domy celebrit

Někomu stačí menší vilka s historií, jiný chce nejmodernější výdobytek a někdo se spokojí s vlastním ostrovem. Co patří Justinu Biebrovi, Beyoncé, Georgi Clooneymu, Marku Wahlbergovi a Princi?

1. GEORGE CLOONEY

Odpočinkové letní sídlo v Itálii slouží uznávanému herci a lamači ženských srdcí a jeho manželce Amal. Stojí na břehu jezera, takže při pohledu z oken se manželskému páru naskýtá ohromující výhled. Za dům prý herec zaplatil v přepočtu okolo 260 miliónů korun. 

2. JUSTIN BIEBER

Na Hawaii si užívá letní sídlo zpěvák Justin Bieber. Moc dobře víme, že ví, jak pracovat a tím spíše, jak si pak za vydělané peníze užívat. Střecha je připravená pro přistávání soukromé helikoptéry, dům disponuje rozlehlým bazénem s výhledem na moře, vlastním šéfkuchařem a samozřejmě luxusní pozicí. Najdete tu i hřiště na basket a vlastní klouzačku. 

3. MARK WAHLBERG

Herec a filmový producent se svou rodinou zavítal do tohoto luxusního letního domu v Beverly Hills. Ano, uznáváme, že ho nevlastní trvale, ale i tak ho rodinná dovolená vyšla poměrně draho. Ještě aby ne, když byli obklopeni dechberoucími krásami přírody, měli k dispozici vlastní bazén s vodopádem, soukromou posilovnu a domácí kino. 

4. PRINCE

El Paraiso ve Španělsku patřilo zpěváku Prince, který v roce 2016 zemřel. Odpočívat mohl ve vlastním bazénu nebo mohl posedět na terase a kochat se zelenou flórou. Jednoduchý styl vily poblíž Středozemního moře je teď k mání za 150 miliónů korun. 

5. BEYONCÉ

Jediná žena v našem výběru, ale otázku luxusu a ceny svého letního domu vyhrála na plné čáře. Beyoncé totiž vlastní soukromý ostrov na Bahamách. Takový ostrov má asi vše, na co si vzpomenete včetně privátního minigolfu. 

refinery29.com ; elledecor.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram