Luxusní obuv od anglické návrhářky Kat Maconie je uměleckým dílem

Luxusní obuv od anglické návrhářky Kat Maconie je uměleckým dílem

Anglická návrhářka Kat Maconie patří k vycházejícím hvězdám v designu obuvi. Její grafické, barevné a originální boty jsou luxusním snem mnoha žen. 

Podnikavá i umělecká duše

Designérka obuvi Kat Maconie si založila svou vlastní značku v roce 2009 v Londýně. Do té doby čerpala zkušenosti u známých značek a módních domů. Talentovaná návrhářka vždy měla podnikatelského ducha. Kat začala navrhovat a tvořit luxusní lodičky, sandále a tenisky. Využila nabyté dovednosti v navrhování a manufaktuře. Unikátní kompozice, rozložení barev, výjimečné vzory, charakteristický široký podpatek a orámovaná grafika po celé botě z ní zanedlouho udělala známou tvář v designu.

 

Nejnovější kolekce je impozantní

Nová jarní a letní kolekce je plná detailních výšivek, zdobení a nepřehlédnutelných vzorů. Pestré letní odstíny jsou pro oko velmi přitažlivé. Kat nechybí představivost ani fantazie. Grafické siluety, vtipné a stylové motivy, barvy v panelech, originální černé orámování a ženský design bot jí v roce 2013 a 2019 zajistily výhru v soutěži o nejluxusnější obuv. Komfort všech druhů bot je zaručen prostřednictvím speciálně upraveného měkkého vnitřku obuvi, což přispívá k jejich unikátnosti. Prestižní ohodnocení a vlastní manufaktura ji pomohlo získat novou klientelu a zajistit si prodej ve více jak 200 obchodech po celém světě.

 

 

Propracovaný marketing

Kat nabízí pravidelné sezónní slevy na svých webových stránkách, pestrý Instagramový účet, přepychové manikúry a pedikúry ve svém londýnském obchodě, 10% slevu na první nákup, blog s módní, hudební i uměleckou inspirací a v neposlední řadě luxusní konceptuální obuv. Jednotlivé designy obuvi jsou dostupné v několika barevných provedeních. Vybere si zde milovnice podpatků i sandálů či tenisek. Kat myslí na všechny.

us.katmaconie.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram