M jako MAUVE a také MUST HAVES - dubnové!

M jako MAUVE a také MUST HAVES - dubnové!

Vítejte v měsíci barvy mauve. Kdo o tom rozhodl? No asi my, je to pro nás totiž jedno velké M. Jako milovat. Jako Must Have. 

Tenisky Nike Zoom Fitness Training 2 999 Kč ; Toaletka L'Occitane 1 299 Kč ; Mikinové šaty Jacqueline de Yong 749 Kč ; Sluneční brýle Stradivarius 299 Kč ; Rtěnka NYX 92 Kč ; Hodinky Fossil 4 199 Kč ; Psaníčko Dorothy Perkins 649 Kč

Představte si čerstvě našlehaný borůvkový milkshake. S dubnovými Must haves má rozhodně jedno společné - barvu. Mauve je totiž přesně odstín takového lahůdkového mléčného koktejlu. Kromě toho, že si ho můžete dopřát po práci v oblíbené kavárně, můžete ho také obléci a namalovat. Byť mauve letos na jaře v barevném spektru nekraluje, zamilovat se do ní můžete i tak. Nám se to třeba stalo. A jelikož je v obchodech poměrně slušný výběr, vůbec nás to netrápí... Tak co? Propadnete mikinovým šatům? Nebo spíš teniskám?

Mauve vyniká několika speciálními vlastnostmi, které nejedna žena ocení. Působí žensky, ale ne moc romanticky, spíše než sladce vypadá elegantně. Dobře se dá nosit do práce, stejně jako na volný čas, sport i na večer. Naše dubnové nezbytnosti kombinují hned několik stylů - sportovní na teniskách a mikinových šatech s ženským na psaníčku a luxusních hodinkách. Zapomínat byste neměla na jaře na změnu parfému - jemnou a svěží toaletní vodu nabídne třeba kvalitní francouzská kosmetika L'Occitane. Snad ze všeho nejlépe (až po těch mikinových šatech) vypadá mauve na rtech. Tak honem pro ní. Přišel její čas.

Představte si paprsky opírající se o vaši tvář, lehké šatičky, tenisky a čerstvě našlehaný koktejl. Třeba borůvkový.

Tak chutná duben. 

zoot.cz ; answear.cz ; notino.cz ;
stradivarius.com ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram