Maffam Freeform vás obklopí stylovou vyvřelinou

Maffam Freeform vás obklopí stylovou vyvřelinou

Nábytkářská firma Maffam Freeform představuje ojedinělý nábytek a dekorativní předměty originálních tvarů z neuvěřitelného materiálu.

Lotyšská nábytkářská firma Maffam Freeform je známa svými nekonvenčními designovými produkty, které v domácnosti i mimo ni působí velmi originálně.

Ještě originálnější je ale materiál použitý k výrobě samotného nábytku či dalších bytových doplňků. Maffram Freeform totiž k výrobě designového nábytku používá jako jediná společnost na světě sopečný materiál. Že nevěříte? Je to tak. Neuvěřitelné tvary a překrásné textury jsou tvořeny čedičovými vlákny sopečného původu.

Celá kolekce nábytku vyrobeného unikátní patentovanou technologií je díky přírodnímu masivnímu materiálu zcela odolná vůči záření a je tak zcela nezbytně bezpečná, ale i šetrná k životnímu prostředí. Tyto originální kousky nábytku z materiálu, který k nám přichází ze středu země, se budou opravdu skvěle vyjímat jak v obývacím pokoji či kanceláři, ale i na veřejných místech. Velkou devizou lávového nábytku je i pohodlí, které s sebou přináší.

 

 

 

 

Zatím jediným nedostatkem tohoto exkluzivního nábytku zůstává pouze jeho dostupnost. Pokud bychom snad zatoužili usednout či ulehnout na kus lávy, museli bychom se vydat k našim sousedům do Německa nebo Polska, kde jsou nám nejbližší zastoupení firmy Maffam Freeform. Tak či onak, by za to takový výlet stál. Nemyslíte?

 

Zdroj: maffamfree.eu

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram