Magazín Móda na soutěži Česká Miss 2016

Magazín Móda na soutěži Česká Miss 2016

Magazín Móda zasedl v nádherně vyzdobeném sále na předávání cen České Miss pro rok 2016. Vítězkou se stala Andrea Bezděková s číslem čtyři. 

Krásný večer plný příjemné hudby v podání skupiny No Name, Slza a Lake Malawi si užili všichni přítomní, ať už finalistky celé soutěže, tak diváci v sále i u televizních obrazovek. Redakce magazínu Móda samozřejmě nechyběla přímo v sále a tudíž ani u samotného předávání nádherných korunek a všech cen třem vítězkám soutěže Česká Miss 2016.

Kromě oblíbené promenády v plavkách, která byla po konečném předávání druhým střebodoem večeru, nechyběl ani vědomostní kvíz, ve kterém se finalistky na základních otázkách snažily prokázat své znalosti. 


Českou Miss Earth se stala dívka s číslem jedna, nádherná blondýnka Kristýna Kubíčková. Titulem Miss World 2016 se od dnešního večera může pyšnit dívka s číslem 3 Natálie Kotková. Úplnou vítězkou a ČESKOU MISS 2016 se stala čtyřka - Andrea Bezděková! Ceny si dívky převzaly ve skvostných šatech z řady Elements módní návrhářky Blanky Matragi. 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram