Malgosia Bela a Mathias Lauridsen v kampani Gucci S/S 2015

Malgosia Bela a Mathias Lauridsen v kampani Gucci S/S 2015

Vliv 70. let na dnešní módu se nezapře. Potvrdil to i italský módní dům Gucci svými nejnovějšími kolekcemi inspirovanými také uvolněným hippies stylem.

70. léta jsou po módní stránce velmi inspirativním obdobím a tak není divu, že jsou múzou mnoha návrhářů. I nová kolekce Gucci Jaro/Léto 2015 se ponese v duchu uvolněné elegance s hippies prvky, jak už naznačuje samotná kampaň.

V kampani se představilo zajímavé duo – Polka Malgosia Bela a rozený Kodaňan Mathias Lauridsen. Oba se svým vzhledem pro tuto kampaň perfektně hodí.

Mert a Marcus zachytili Malgosii v naprosto přirozených pózách. Vše působí tak nenuceně, jako by ji hledáček fotoaparátu zachytil jen tak náhodou. Kampaň je jednoznačně poutavá a to i díky zajímavým módním kouskům výrazných barev a nevšedních materiálů.

Mathias pózoval v pánské kampani Gucci již po druhé. Tentokrát ale oblékl pouze černou a bílou. Jeho drobné řezané rysy perfektně doplnily elegantní modely plné ostrých linií. Pruhy a jednoduchost modelů působí nečekaně originálně.












Zdroj: gucci.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram