Manolo Blahnik a Rihanna s prvními výsledky spolupráce

Manolo Blahnik a Rihanna s prvními výsledky spolupráce

Ženy milující krásné střevíce, nastražte své uši! Jedno z nejslavnějších jmen v rámci obuvi, Manolo Blahnik a zpěvačka Rihanna, představují svou první spolupráci…

Je to již nějaký čas, kdy tato dvojice ohlásila spolupráci a nyní konečně můžeme vidět pár výsledků, které budou k dostání od 5. května 2016 v rámci několika butiků v Londýně, New Yorku a Hong Kongu.

Denim obuv z náručí dvou slavných jmen za poslední dny sklidila velký obdiv. Netradičně pojaté džínové kozačky upevněné v pase, kotníkové kozačky i sandálky v kolekci rozhodně nechybí. Ceny se pohybují od 541 liber až do závratných výšin. My se však vsadíme, že se většina střevíčků vyprodá mrknutím oka...

Zpěvačka se s radostí v hlase vyjádřila pro britský Vogue, že ráda zastaví ženy, které budou nosit tyto boty, vyfotí se s nimi a zeptá se, odkud jsou. Celý rozhovor vyjde v dubnovém čísle Vogue.

„Drive, vášeň, tvořivost a styl se odráží v provedení s pohádkovým výsledkem. Myslím, že je každý bude milovat,“ prozradil designér Blahnik o aktuální kolekci bot. Spolupráci se zpěvačkou Rihannou si rovněž velmi pochvaloval.

manoloblahnik.com, instagram.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram