Marie Copps uchvátila Toronto kolekcí “She’s A Queen”

Marie Copps uchvátila Toronto kolekcí “She’s A Queen”

Česká návrhářka Marie Copps prezentovala svoji kolekci na pravidelném dubnovém týdnu umění a módy. Kolekce “She’s A Queen” se stala pomyslnou třešničkou na dortu.

I Česká republika měla své želízko v ohni na FAT – Fashion Art Toronto, který se letos konal již po jedenácté. Módní události, na níž se prezentuje 100 domácích a mezinárodních designerů s 50 různými show se totiž zúčastnila česko-kanadská návrhářka Marie Copps.

Vyhledávaná společenská událost, která přitahuje kromě příznivců módy a umění také média, kupce a kurátory, nabízí během pěti dnů řadu módních přehlídek, fotografických expozic či jiných uměleckých instalací a to vše v doprovodu živých hudebních vystoupení.

Jako každým rokem i letos se zde prezentovaní návrháři museli držet ústředního tématu, kterým byl tentokrát DRESS CODE, který závěrem ostře nabitého pětidenního programu představila i Marie Copps se svou kolekcí “She’s A Queen”, obsahující opulentní díla inspirovaná aristokracií, celebritami a vyšší společností.

 

 

„Byla jsem velice nadšená, když jsem se letos v lednu dozvěděla, že mě organizátoři FAT vybrali jako jednoho z návrhářů. Když jsem pak v březnu dostala program na pět dní, tak jsem hledala, ve kterém dni budu prezentovat svoji kolekci. Celý seznam jsem prohlížela a své jméno jsem našla až na samém konci. Byla jsem velice poctěna, že celý týdenní maraton módy a umění budu zakončovat se svojí kolekcí, prozradila Marie Copps.

Co však Marii potěšilo ještě více, byly velmi vřelé kritiky její tvorby a příznivé ohlasy ze strany návštěvníků, k nimž se s čistým svědomím připojujeme.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram