Mary Katrantzou a Adidas

Mary Katrantzou a Adidas

Výsledek spolupráce sportovní značky Adidas a řecké návrhářky působící v Londýně, Mary Katrantzou, je tady. Jste zvědaví?

Adidas nás zaplavuje spoluprácemi se slavnými osobnostmi i profesionálními návrháři. V dubnu tohoto roku Adidas oficiálně potvrdil, že jednou z dalších designérek, s níž bude spolupracovat, je Mary Katrantzou. Původem řecká návrhářka, která je v módním průmyslu velmi úspěšná a oblíbená, chystá s Adidas dlouhodobější spolupráci, jež nebude spočívat jen ve vytvoření jedné kolekce. Adidas se s Katrantzou zaměřili i na obutí.

Výsledek spolupráce byl před pár dny konečně zveřejněn a několikaměsíčnímu čekání je tak konec. Samotná tvorba Mary Katrantzou je často velmi barevná a barvičky Mary propašovala i do Adidasu. V kolekci se objevuje hodně vzorů a se sportovními bundičkami, mikinami a botaskami tvoří moc zajímavou kombinaci.

Mary Katrantzou se tak připojila na dlouhý seznam kolaborací s Adidasem, na němž jsou jména jako Pharrell Williams, Stella McCartney, Jeremy Scott, Rita Ora, značka Topshop nebo Raf Simons. Její kolekce pro Adidas se dostane do vybraných obchodů a online e-shopů už za pár dní, v sobotu 15. listopadu.

Foto: Refinery29.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram