MBPFW S/S 17 rozpoutá nákupní horečku

MBPFW S/S 17 rozpoutá nákupní horečku

Podzimní Mercedes-Benz Prague Fashion Week představuje nejsilnější módní program v historii.

Jeden z největších módních svátků na našem území budící pozornost laické i odborné veřejnosti, včetně mezinárodních osobností módního průmyslu, jako například proslulého obuvníka Jimmy Choo či zástupce značky Jean-Paul Gaultier, každým rokem posiluje.

Je jasné, že i tentokrát se v rámci ostře nabitého programu Mercedes-Benz Prague Fashion Week S/S17 opět dočkáme módních novinek od nejlepších tuzemských módních návrhářů, ale první zářijový týden bude o mnoho plodnější než kdy před tím. Ve svém dosud nejsilnějším programu totiž MBPFW představí velmi ožehavou novinku, která vedle módních přehlídek ve speciálně upravených zásobovacích garáží obchodního domu Kotva, doslova rozpoutá nákupní horečku.

Oslava módy a nakupování v Pařížské

Novinkou letošní podzimní edice pražského týdne módy je večerní oslava módy a nakupování v Pařížské ulici, kde bude v pátek 2. září 2016 od 18 do 22 hodin probíhat akce „Pařížská Harper’s Bazaar Shopping Night“ podpořena více než 30 obchody a butiky v Pařížské, Široké a Jáchymově ulici.

Na obou koncích Pařížské ulice budou postaveny vstupní brány a na vytvořené piazettě před hotelem InterContinental bude probíhat hudební produkce. Zde se představí Klára Vytisková v hudební dvojici DJ Anche & KLARA a samotný večer vyvrcholí koktejlem „Acqua di Parma after shopping cocktail“ v restauraci Cantinetta Fiorentina.

Designérský showroom ukáže módní kolekce zblízka

Kromě módních novinek v Pařížské ulici se veřejnost může těšit také na „Re-see Showroom supported by Nespresso“ – showroom všech návrhářů a značek, který se po velkém březnovém zájmu bude konat i tentokrát a stejně jako v březnu ho podpoří značka Nespresso. Po skončení přehlídkové části módního týdne se v úterý 7. září od 13 do 19 hodin otevřou dveře The Chemistry Gallery, kde si módy chtivé publikum bude moci prohlédnout všechny nové kolekce zblízka a pod jednou střechou.

Vstupenky na Mercedes-Benz Prague Fashion Week S/S17 zde

Buďte v centru dění!!!

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram