McQ oslnil London Fashion Week

McQ oslnil London Fashion Week

Září nepochybně patří mezi nejoblíbenější měsíce všech módních nadšenců a návrhářů po celém světě. Výjimkou tedy není ani britská značka McQ.

Měsíc září patří mezi nejoblíbenější období jak módních nadšenců, tak i návrhářů, kteří se nemohou dočkat, až uvedou své celoroční práce a na prestižních akcích, jakými jsou módní dny v New Yorku, Londýně, Paříži a Miláně a nakrmí všechny, kteří lační po nových trendech.

New York a Londýn nám nabídl nespočet luxusních a stylových kousků od méně známých návrhářů až po ty nejslavnější. Na právě skončeném Fashion Week v královském městě nad Temží zazářila i britská módní značka McQ by Alexander McQueen, která v Londýně uvedla svou kolekci Ready-to-wear pro sezónu jaro 2015.

McQ v kolekci pro nadcházející sezónu inspirované 90. léty, klade veliký důraz na svobodu pohybu, kterou zde reprezentují jednoduché splývavé střihy. Šaty, overaly, bundy a vesty zastupují jednoduchou avšak vysoce módní paletu barev. Nejčastěji se zde objevuje černá a bílá, ale také stříbrná se zlatou a to ve vysokém lesku. McQ navíc používá velice zajímavou texturu, která imituje denim.

 

 

Aby vše působilo uceleným dojmem, modely jsou doplněny o stříbrné sandály na vysoké platformě, které tak zůstávají v kurzu i pro příští sezónu. Na to si můžete vsadit!

 

Zdroj: londonfashionweek

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram