Meghan Markle na Vánoce oblékla šaty kamarádky Victorie Beckham

Meghan Markle na Vánoce oblékla šaty kamarádky Victorie Beckham

Pro mnohé velké překvapení v závěru roku. Podívejte se, jak se oblékly vévodkyně Kate Middleton a Meghan Markle 25. prosince.

Královskou rodinu čekala 25. prosince slavnostní událost při vánoční mši v kostele sv. Máří Magdalény King´s Lynn v Anglii. Proto se Kate i Meghan oblékly v rámci oficiální události velmi elegantně.

Pro tento „veřejný výlet“ zvolila Meghan Markle, vévodkyně ze Sussexu napříč všemi předchozími diskuzemi, šaty kamarádky a návrhářky Victorie Beckham z bavlněné tkaniny, kožené černé kozačky a kabát z námořní vlny. K tomu Meghan ladila malá kabelka do ruky a černé kožené rukavice. Třešničkou na dortu monochromatického outfitu byl jemný náhrdelník Jennifer Meyer a koktejlový klobouk ozdobený peřím, značky Awon Golding Millinery.

Kate Middleton rovněž neztratila ani špetku elegance jí vlastní. Osobitý šmrnc podtržený slavnostním kabátkem vínové barvy s malou broží na hrudníku, vínovým baretem a rukavicemi bral dech. Nakonec právě Kate je stále módní ikonou číslo jedna ve Velké Británii.

fashionista.com

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram