Meghan Markle oblékla šaty, které zdůraznily poporodní bříško. Veřejnost ji za to miluje.

Meghan Markle oblékla šaty, které zdůraznily poporodní bříško. Veřejnost ji za to miluje.

Vévodkyně ze Sussexu poprvé ukázala své miminko před několika dny. Dojemné fotografie oblétly celý svět a Meghan zaujala nejen krásným zdravým chlapečkem, ale i tím, co si oblékla. 

Přirozená elegance za každých okolností

Novopečená maminka zářila štěstím při prvním společném fotografování s princem Harrym, který vyzařoval stejně pozitivní naládou. Meghan vypadala neskutečně svěže a odpočatě navzdory porodu před pár hodinami. Vévodkyně zvolila nahé líčení s výraznější tvářenkou, a slušelo jí to. Veřejnost však reagovala především na její bílé elegantní šaty přepásané širokým páskem v pase.

Popordní postava byla dokonale vidět 

Vypasované šaty v okolí pasu a bříška na sebe strhly obrovskou vlnu mediální pozornosti, protože Meghan upozornila na své poporodní bříško. Ženské křivky po náročném přirozeném procesu porodu se mění a než se bříško stáhne, tak to trvá i několik týdnů. Hrdá maminka však nedbala na to, co se společensky po porodu nosí a uvázala si pásek, kterým tak upozornila na to, že je naprosto normální mít takovéto proporce.

 

Meghan otevřela veřejnosti oči

Veřejnost poté označila Meghan Markle za absolutní módní ikonu na sociálních sítích. Vévodkyně vypadá vždy upraveně a drží si svůj styl. Není tomu jinak ani krátce po narození syna Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Meghan ukazuje, že realita je příjemná a vlastně se není vůbec za co stydět. Lidé ji za to oceňují a přilnula jim za to ještě více k srdci. V období filtrů na Instagramu i Facebooku, přehnaného retušování v časopisech i videích a zkreslených skutečností na internetu, je Meghanin krok poselstvím naděje.

 

 dailymail.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram