Meghan Markle spolupracovala na zářijovém vydání britského časopisu Vogue

Meghan Markle spolupracovala na zářijovém vydání britského časopisu Vogue

Přestože po několikaměsíční spolupráci měla být na obálce časopisu právě ona, rozhodla se pro změnu a požádala šéfredaktora britské Vogue Edwarda Enninfula, aby toto přehodnotil. Ten plně vévodkyni ze Sussexu vyhověl.

Spolupráce, kterou společně odstartovali již v lednu, se zaměřuje především na podporu projektu Smart Works, kterému se Meghan Markle aktivně věnuje a který pomáhá zranitelným ženám v zaměstnání.

Dle vlastních slov byla Meghan více než nadšená, když na spolupráci šéfredaktor britské Vogue Edward Enninful kývl a čekalo je za posledního více než půl roku nemálo setkání a jednání. Meghan je patronkou celého projektu Smart Works a nezřídka je také k vidění v kancelářích společnosti. 

Každoročně nejdůležitější vydání módních časopisů připadá na zářijové číslo, proto sem směřovali i výsledek své spolupráce Meghan a Edward. Vévodkyně ze Sussexu se tak stala součástí redakčního týmu a musela se spoustu věcí naučit. Místo toho, aby se objevila na obálce zářijového čísla sama, rozhodla se vybrat 15 inspirativních žen, které ovlivňují problematiku, které říkají „Forces for Change“. Šestnácté místo na titulce ukazuje zrcadlo, které čtenáře povzbuzuje k tomu, aby viděli sami sebe, i to, jak mohou změnit své zaměstnání či pozice.

Zářijové vydání vyšlo již v pátek 2. srpna 2019 a zahrnuje mimo jiné také upřímný rozhovor mezi Meghan a bývalou první dámou Michelle Obama nebo také rozhovor mezi světově proslulou etoložkou a primatoložkou doktorkou Jane Goodall a samotnou vévodkyní ze Sussexu.

„Je to pro mě velmi zvláštní čas strávený na mnohých pozicích. Spolupráce s Edwardem a jeho týmem jak během mého těhotenství, tak i během mé mateřské dovolené nehrála v mém životě zrovna malou roli. Bylo to privilegium být vítána a podporována tímto úžasným týmem lidí,“ svěřila se Meghan Markle.

foto: sussexroyal, uk.style.yahoo

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram