Měkoučká dětská kolekce Burberry v hřejivých barvách

Měkoučká dětská kolekce Burberry v hřejivých barvách

Značka Burberry, s více než 100letou tradicí v šití těch nejkvalitnějších kabátů s jedinečným ikonickým designem, nám ve své nové dětské kolekci přináší zajímavé kousky i pro ty nejmenší.

Tradiční kolekce kabátů britské značky Burberry je vyrobena z přírodní vlny v klasických barvách, jako je medová, šedá a černá. Skvělým doplňkem jsou skotské tkané kašmírové šátky v červené, velbloudí, černé a v barvě slonové kosti.

Nová kolekce připraví vaše děti na proměnlivé jarní počasí lehkými zateplenými vestami a ochrannými bundami a plášti, které jsou vyrobeny z nepromokavého materiálu a součastně jsou odolné i silnému větru. V žádném případě se nejedná o zateplenou pláštěnku, materiál je měkký a poddajný, hřejivá výplň a stylový střih dělá z těchto bund ojedinělý módní kousek.

Oblečení Burberry si zachovává styl lehké elegance v barevném podání. Z grafických potisků převažují především puntíky, proužky, kostky a kvítky v různém provedení.

V nové kolekci najdeme také miniaturní super-měkké kabátky, z jemného kašmíru a v přírodních pastelových barvách.

Stejně, jako kolekci pro dospěláky i dětskou kolekci, značka Burberry oživila modely zářivými detaily a kovovými akcenty v rytmu rockenrollu. Výsledkem jsou lehce rebelské modely, jako například miniaturní motorkářské bundy, džíny a pruhované úplety.

Burberry myslí i na nejmenší, pro které má vychytané kousky plné stylu. Hřejivá pletená bavlna zajistí vašim dětem pohodlí a teplíčko po celý den.

S detaily si návrháři pohráli především u holčičího oblečení a oblečení pro batolata, které je plné různých vychytávek, jako je například celorozepínatelná zadní část nebo chytře řešené kraťasy a sukně s kšandami.

 

Zdroj: burberry.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram