MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEKEND 2014 již brzy ovládne Prahu módou

MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEKEND 2014 již brzy ovládne Prahu módou

První zářijový týden ožije Praha maratonem módních přehlídek, výstav, workshopů, koktejlů i společenských akcí a vy byste měli být u toho!

MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEKEND osloví nejen milovníky módy, ale i všechny kulturně a společensky založené lidi, které móda inspiruje a motivuje a kteří chtějí být uprostřed dění největší a nejprestižnější módní události v České republice.

Poprvé ve své historii budou představeny v duchu světových fashion weeků módní kolekce pro nadcházející sezónu jaro – léto 2015. Do Prahy přijedou zajímaví hosté i ze zahraniční a významné osobnosti módního světa.

Již teď se můžete těšit na přehlídky zvučných jmen a značek jako je Pavel Polanka, Martina Špetlová, Kateřina Geislerová, Tom Ford, Klára Nademlýnská a mnoho dalších.

To vše za účasti tváře MBPFW 2014 české topmodelky Jany Knauerové, speciálního hosta Ricka Genesta známého jako Zombie boy či Stefana Siegela, zakladatele kultovního serveru notjustalabel.com.

Zahajovací koktejl se bude konat již ve středu 3.září v prostorách hotelu Four Seasons Prague, kde bude slavnostně odhalena unikátní instalace značky Tom Ford.

V následujících čtyřech dnech bohatého programu představí svou kolekci ti nejlepší z českých návrhářů v prostorách právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze.

4. ZÁŘÍ, ČTVRTEK
16:00 AWKWARD COLLECTION
17:30 PIETRO FILIPI SILVERLINE BY IVANA MENTLOVÁ
19:00 KATEŘINA GEISLEROVÁ
21:00 DOLCE VITA PRESENTS: CENTRAL SAINT MARTINS
- výběr modelů jedné z nejprestižnějších škol umění a designu na světě, Central Saint Martins – University of the Arts London

Ve čtvrtek od 19:00 vypukne první oficiální párty MBPFW 2014 ve stylu exkluzivní párty Shamballa Jewels by Carollinum. Párty ve stylu SHAMBALLA JEWELS, šperkařské značky hvězd, jejíž ikonický náramek hrdě nosí například Gwyneth Paltrow, Beyoncé, Karl Lagerfleld, Giorgio Armani nebo Kim Kardashian, se představí za účasti zakladatele značky Madse Kornerupa v prostorách Cantinetta Fiorentina.

5. ZÁŘÍ, PÁTEK
14:30 STINAK VLADIMÍR STANĚK
16:00 ATONÍN ŠIMON / KAROLÍNA JUŘÍKOVÁ
17:30 PETRA PTÁČKOVÁ
19:00 MARTINA ŠPETLOVÁ
21:00 JAKUB POLANKA

V pátek večer nezapomeňte zajít na veřejnosti otevřenou Blue Paper párty, která startuje ve 23.00 hod. v prostorách Právnické fakulty UK. V rámci akce se představí speciální host MBPFW  Rick Genest – Zombie Boy – v roli hostujícího DJ. Cena vstupného je 290 Kč.

6. ZÁŘÍ, SOBOTA
13:00 ETHER
14:30 TIQE BY PETRA BALVÍNOVÁ
16:00 LAFORMELA
17:30 CHATTY
19:00 BORIS HANEČKA
21.00 MERCEDES-BENZ NIGHT
jen pro zvané ožije módní přehlídkou významné módní návrhářky KLÁRY NADEMLÝNSKÉ a  mladého talentu  DANIELY PEŠKOVÉ.

7. ZÁŘÍ, NEDĚLE
11:30 PAVEL BERKY / JANA MIKEŠOVÁ
13:00 TEREZA ROSALIE KLADOŠOVÁ / TEREZA LEDVINOVÁ
14:30 JINDRA JANSOVÁ 
16:00 ODIVI
17:30 ZUZANA KUBÍČKOVÁ
19:00 MIRO SABO / LAY SEDLÁKOVÁ
21.00 Zakončení večera
bude provázeno ukázkou tvorby mladých talentovaných designerů, kteří jsou finalisty  projektu RED CUT by Aukro pod vedením Liběny Rochové.

Během všech čtyř dnů nabytých módou si nenechte ujít celou řadu doprovodných programů.
Ve Fox Gallery bude připravena výstava „Spirit are you there?“.

V obchodě Czech Labels & Friends budou k vidění speciální prodejní instalace kolekcí designérů a nezávislých evropských a amerických udržitelných značek, které se v Čechách představí premiérově.

Stefan Siegel vás provede unikátním seminářem věnovaným podnikání v kreativních odvětvích dne 3. září v 16.00 hod. v prostorách Wayry v Praze.

Tradiční Afterworkdrinks se bude konat v hotelu The Emblem dne 3. září od 20.00 hod.

Na 4. září od 17. hod. je v La Gallery Novesta připraven projekt Check Czech Fashion. Ve stejný den probíhá od 10.00 na Právnické fakultě pod záštitou Czech Fashion Council Fashion Talk Room, tentokrát na téma „Brand Identity“, se speciálním hostem Donaldem Potardem, který stál u zrodu značky Jean Paul Gaultier. A to stále není vše!

Podrobný program a informace o vstupenkách naleznete na mbpfw.com a ve speciálním vydání BLU PAPER – MBPFW GUIDE.

Zdroj: EV Communications, mbpfw.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram