Město je naše hřiště - NEW YORKER Athletics S/S 2015

Město je naše hřiště - NEW YORKER Athletics S/S 2015

Vyraž do ulic a staň se pánem na svém vlastním hřišti. NEW YORKER Athletics Jaro/Léto 2015, druhá vlna sportovního oblečení NEW YORKER přichází.

NEW YORKER Athletics je zpět s druhou řadou stylového sportovního a hlavně funkčního oblečení. Obnovte na jaře svou sportovní výbavu, a pusťte se do nejrůznějších aktivit. Počasí nám již docela přeje, tak proč si ho neužít.

Sportovat můžete i ve městě! S NEW YORKER Athletics Jaro/Léto 2015 se město stává naším hřištěm. Zkuste při svém každodenním tréninku využít vše, co máte kolem sebe.

V rámci tématu „Naším hřištěm je město“ se v kampani jedna modelka a jeden model vydali na ranní trénink do ulic Berlína. Lednové počasí a drsné pozadí vytváří výrazný kontrast jasnému, ergonomickému a uvolněnému vzezření. Díky tomu vznikly vysoce expresivní snímky, které dokonale předvádějí celou kolekci.




Nejnovější kolekce NEW YORKER Athletics, kterou již od začátku tohoto měsíce naleznete v prodejnách NEW YORKER, sebou přináší trička, kraťasy, bundy a skutečně všestrannou obuv.

Klasickou paletu černé a trendy šedé ozvláštňuje neonově zelená a modrá. Hlavní slovo mají cool slogany, které vás prostě chytnou!

Zdroj: NEW YORKER

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram