Mezinárodní veletrhy módy STYL a KABO si rozhodně nenechte ujít!

Mezinárodní veletrhy módy STYL a KABO si rozhodně nenechte ujít!

Již příští týden ožije brněnské výstaviště mezinárodními veletrhy módy, obuvi a koženého zboží. Můžete se těšit na atraktivní módní přehlídky a zajímavý doprovodný program.

V moravské metropoli se koncem srpna představí módní trendy pro příští jaro a léto. Brno se tak na tři dny stane městem módy.

Od neděle 24. do úterý 26. srpna na brněnském výstavišti propuknou mezinárodní veletrhy módy STYL a KABO.

Na návštěvníky čekají nové kolekce téměř šesti set oděvních, textilních, obuvních a kožedělných značek, k tomu atraktivní módní přehlídky a zajímavý doprovodný program. Část vystavovatelů do Brna přijede poprvé nebo přiveze značky, které na našem trhu zatím nejsou.

K novinkám patří například značka Capuccino prezentovaná firmou Fashion CZ, značky Vanilia a Von Zeiten od společnosti Beck International nebo Aimée Vogue slovenské firmy Modemax.

Extravagantní džínovou a mladou módu zase nabídne rumunská společnost Zara Design a její značka Foggy.

Silné zastoupení tradičně chystá Polsko. Po únorové premiéře se do Brna vrací Ptak Moda z polské Lodže. V sekci prádla bude mít premiéru polská společnost AB OVO Lingerie s novinkami značek jako Gossard, Shock Absorber nebo Pretty Polly. Opět nebudou chybět ani nováčci ze vzdálených a exotických zemí jako indická firma D.A. Groups nebo Taiwanská textilní asociace s nabídkou oděvních materiálů.

Veletrh STYL tradičně obsadí největší a nejmodernější pavilon P, kde návštěvníci najdou jak dámskou, pánskou a dětskou konfekci, tak prádlo, doplňky, bižuterii nebo textilní materiály. Sousední pavilon F bude patřit veletrhu KABO a novým trendům v obuvi a kožené galanterii.

Živé trendy na molech
To nejzajímavější z kolekcí vystavovatelů pro příští jaro a léto představí modelky v pavilonu P. Přehlídky dámské a pánské módy STYL Show začínají vždy v 11 a 15 hodin a diváci uvidí trendy v podání značek Boja, Geisha, Moděva, Paul Brian, Sanu Babu, Tramontana, Vanilia a Von Zeiten.

 

Na přehlídky kolekcí plavek, plážového oblečení a doplňků BEACHWEAR Show se návštěvníci mohou podívat v neděli a v úterý v 10 hodin a v pondělí ve 13 hodin. Čekají je novinky značek Anita, Bruno Banani, Fashy, Ikab, Lisca a Schiesser.

Přehlídky kolekcí spodního prádla, nočního prádla a punčochového zboží LINGERIE Show „Night & Day“ proběhnou v neděli a v úterý ve 13 hodin a v pondělí v 10 hodin.

Navíc se chystají také dvě speciální módní akce. V neděli v 16 hodin to bude přehlídka kolekce prádla Felina doplněná jabloneckou bižuterií a ve stejnou hodinu v pondělí se představí kolekce dámských společenských šatů českého návrháře Luďka Kellnera.

Prostor pro mladou autorskou módu
Kdo má rád změnu a originalitu, bude v pavilonu P na správném místě. Už potřetí se na veletrhu STYL otevírá Fresh Fashion zóna s nabídkou originální české alternativní módy a šperků. Pozornost jistě vzbudí například originální české dřevěné brýle Zew a zájemci o originální bižuterii a doplňky určitě nevynechají stánek značky Ilco se šperky a hodinami vyrobenými ze starých vinylových desek.

Eko sandály z Brazílie, boty, které voní, a deodorační prádlo
Poprvé v České republice, na veletrhu KABO v Brně, bude představena známá značka brazilské obuvi AMAZONAS, která přináší první recyklovatelné a biologicky rozložitelné sandály na světě. Jsou vyrobeny z přírodního latexu, pohodlné a originální, k vidění exkluzivně u společnosti TERM.

Na voňavou obuv zase sází společnost Bella Brutta se značkou Melissa, pro kterou navrhuje také Vivian Westwood. Na veletrhu uvede na trh její mladší sestru - značku dámské a dětské obuvi Mel, která je rovněž recyklovatelná, lehce ovoněná a krásně módní. 

Zajímavostí je i prezentace Shreddies, pohodlného prádla z bavlny a elastanu s obsahem aktivního uhlí, které dokonale filtruje všechny tělesné pachy z nadýmání, potu nebo inkontinence. Novinka zvyšující osobní komfort je k dostání v pánském i dámském provedení a na veletrhu STYL má premiéru na stánku společnosti DeoWear.

Zdroj: Medea
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram