Michael Kovacik sklidil s podzimní kolekcí 2017 velký aplaus

Michael Kovacik sklidil s podzimní kolekcí 2017 velký aplaus

Lesk saténu, metalické odlesky, černé elegantní overaly a velké večerní róby. Michael Kovacik se vytáhnul!

Dynamická hudba, neobvyklá choreografie a také velká modelingová jména - Aneta Vignerová a Filip Hrivnak. Slovenský návrhář působící v Praze sklidil na konci své přehlídky velký aplaus. Jedním z důvodů může být i jeho minimalistický styl, který mezi ostatními českými designéry příjemně vyčnívá: „Spojuji pohodlí a ženskost a je pro mě velice důležité, aby byly kolekce nadčasové a nepodléhaly módním trendům,“ říká návrhář ke své tvorbě. 

Kovacik předvedl na podzim primárně černou barvu ve vysoké eleganci. Použil lesklé materiály, které ještě přidávaly na dojmu luxusu. Objevil se perfektně střižený overal s hlubším výstřihem nebo třeba kimona s páskem v dámské i pánské části kolekce. Modelky měly vlasy úhledně sčesané dozadu a výrazné líčení očí. 

Závěr přehlídky dostal přítomné ze všeho nejvíc. Na mole se objevila známá česká modelka Vignerová a celou kolekci uzavíral světový topmodel Filip Hrivnak. Na konci, jak již bývá zvykem, předvedl návrhář večerní dlouhé šaty v kombinaci saténu a průhledného šifonu. 

MBPFW

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram