Michaela Hriňová vystoupila se svojí kolekcí proti světu bez budoucnosti

Michaela Hriňová vystoupila se svojí kolekcí proti světu bez budoucnosti

Mladá rebelka, protestující proti světu bez budoucnosti, přizvala ke spolupráci na své nejnovější kolekci šperkařku Terezu Otáhalikovou.

Michaela Hriňová, prezentující se pod značkou AiM tvoří módu pro dámy i pány. Její poslední kolekce nese název No Future (Žádná budoucnost) a čítá celkem 24 modelů. Je opřena o punkovou estetiku a také tradiční lokální řemeslnou práci - jednotlivé šperky, které napomohly ozvlášnit několik modelů pochází z tradičních jabloneckých dílen, jejími autory je šperkařka Tereza Otáhaliková.

Návrhářka se drží užší barevné palety - černá, šedá, červená či světle modrá krásně ladí s již zmíněným prvkem stříbrných šperků. Všimněme si různorodosti použitých materiálů, délek i decentního leopardího vzoru.

Odvážné modely, které si možná prozatím nedokážeme představit na běžné denní nošení, obsahují trička, dlouhé šaty, kabáty či bundičky s krátkým rukávem. Michaela vsadila na několik monochromatických celků, nebála se zdůraznit ženskou siluetu pomocí pásků, vše doplnila pomocí vyšších bot či dlouhých rukavic, kůže i potisků písmen. Tak co myslíte, má tato kolekce budoucnost?

Archiv Mercedes-Benz Prague Fashion Week

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram