Miley Cyrus je novou tváří kampaně Marc Jacobs jaro/léto 2014

Miley Cyrus je novou tváří kampaně Marc Jacobs jaro/léto 2014

Marc Jacobs si jako tvář své aktuální kolekce vybral popovou hvězdu Miley Cyrus. Pro tuto dvaadvacetiletou bouřlivou zpěvačku je to vůbec první velká módní kampaň.

O tom, že Marc Jacobs obsazuje do svých kampaní velmi rád hvězdy filmového plátna, není pochyb. Pro svou nejnovější kampaň si však vybral popovou zpěvačku Miley Cyrus, se kterou ho pojí několikaleté přátelství.

Snímky působí poměrně morbidně už jen proto, že mají zobrazovat „mrtvé dívky“.

Miley na fotografiích vypadá neobvykle jemně až dětsky i přes velmi ženské modely s nádechem gotiky. Na snímcích je zachycena v nenucených pózách s bezmyšlenkovitým výrazem, někdy našpulená, jindy něžná.

Autorem skvělých fotografií z prostředí zatemnělé pláže je David Sims a o bezchybný styling se postarala Katie Grand.

Miley svou pověstí kontroverzní hvězdičky přitahuje stále pozornost. Říká se, že svými odvážnými výstřelky narušuje morálku společnosti a možná právě kvůli její rozporuplnosti byla první volbou při výběru tváře pro tuto kampaň.

Kontroverzností se tak trochu vyznačuje každá kampaň značky Marc by Marc Jacobs. Ani u příští kampaně tomu nebude jinak. Zástupci značky se totiž rozhodli, že jedna z tváří kampaně podzim/zima 2014 bude vybrána prostřednictvím populárních sociálních sítí.
Chcete zazářit i vy? Pak stačí jen postnout svůj nejlepší look na Twitter nebo Instagram a připojit hashtag #CastMeMarc. Podmínky najdete na marcjacobs.com v news.

Zdroj: marcjacobs.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram