Milujeme hrnečky s nápisy!

Milujeme hrnečky s nápisy!

Hrneček s pozitivním nápisem vám projasní i to nejtemnější ráno. Kde takové hrníčky ale pořídit?

I ta nejmenší maličkost může vaše ráno udělat lepší. A jelikož snídaně je základ, myslíme si, že i to nejhorší a nejunavenější ráno vám projasní hrneček s tím správným nápisem. Výběr je velký, stačí se jen rozmyslet, který nápis k vám sedí nejlépe a se kterým se vám bude každé ráno zdát o něco hezčí. A dopředu upozorňujeme, že článek není sponzorovaný, vybrali jsme pro vás to, co se nám opravdu líbí.

A pokud si nevyberete žádný z těch hrnečků s nápisy, které jsme pro vás našli v internetových obchodech, pořiďte si obyčejný bílý hrneček a svůj originální nápis si na něj můžete vyrobit sami. Není na tom nic těžkého - stačí pevná ruka, barva na porcelán a nápis je na světě. Jestli si se svými výtvarnými dovednostmi nejste tak jistí, pořiďte si před malováním šablonu a nikde nepřetáhnete.

Tyhle hrnky seženete v Primarku a nemusíte pro ně až do Londýna. Nejbližší Primark najdete v Drážďanech, což je kousek. A jsme si jistí, že odtamtud nepojedete jen s jedním hrnkem. Bílý s nápisem Good Morning Sunshine a I Woke Up Like This vás vyjde na 1,50 euro. A to se hrozně vyplatí!

 

Pro další hrnečky nikam nemusíte. Stačí si je objednat po internetu a nechat poslat nebo si je vyzvednout na jedné z výdejen radosti Zoot. Plechový hrnek (= nerozbitný) s nápisem You Are Amazing nebo You Are Awesome u Zootu pořídíte za 239 korun. Další vám popřeje krásné ráno Mrs Lovely a vyjde vás na 299 korun, stejně tak puntíkatý s nápisem Coffee Yeah!.

Na Bellarose.cz vám dají na výběr z několika variant. A s cenou za jeden hrneček se hravě vejdete do 250 korun. Myslíte si také, že káva je nejdůležitější ,,jídlo" dne? Tak šup na Bellarose, stvrdit to hrnečkem.

 

Nordic Day nabízí jednoduché hrnečky s černými nápisy a stejně jako na Bellarose si oblíbilo kávu. Tu si můžete každé ráno vychutnávat z hrnečků bez ucha a krásně si tak ohřát ruce.

Zdroj: primark.com, zoot.cz, bellarose.cz, nordicday.cz, pinterest

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram