Milujeme šaty v zimě! A vy budete také!

Milujeme šaty v zimě! A vy budete také!

Náš velký módní přehled vám dokáže, že šaty nejsou jen na léto, a že i v zimě v nich můžete být za hvězdu. A slibujeme, že vám v nich nebude ani taková zima. 

Móda.cz šaty miluje. A nevzdává se jich, ani když teploty nelítostně klesají a klesají. A do karet nám příjemně hraje i skutečnost, že mnoho obchodů dnes již naprosto běžně zařazuje do své nabídky šaty úpletové, příjemně bavlněné a v podzimních a zimních tónech, takže není pochyb, že šatům v zimě přejí i módní značky. 

  
Puntíkované Fever London 1 939 Kč ; Vínové úpletové Dorothy Perkins 849 Kč ; Šedé Haily's Hazzy 639 Kč

JAKÉ ŠATY NA ZIMU?

1   V neutrálních tónech - černá, hnědá, šedá. A k tomu pak aktuální trendy odstíny sychravého ročního období - cihlově oranžová, rudá, vínová, khaki nebo třeba béžová.

2   Ke krku - více či méně hluboké výstřihy patří do parných letních dní. V zimě by výstřih u šatů nepůsobil dobře. Volte tedy střihy až ke krku nebo se šmrncovními límečky.

3   Pevné materiály - nejvhodnější šaty do chladných dní jsou svetrové nebo úpletové. Ideálním materiálem je také bavlna nebo koženka. Hlavně pamatujte, že květované vzory na tenkém umělém materiálu se do zimy nenosí! Nikdy.

  
Cihlové New Look 969 Kč ; Černé s koženkou ONLY 1 249 Kč ; Červené Dorothy Perkins 1 329 Kč

JAK JE NOSIT?

1   Tmavé punčocháče - zima je nelítostná a pokud chcete oblékat šaty, buďto mějte přesně váš odstín silonových punčoch nebo klidně na nohy natahujte ty silnější. Kvalitní punčochy od renomovaných značek se pak postarají i o to, aby vám nebyla taková zima.

2   Volný svetr - není to malé sousto, ale pro módní fajnšmekry jsou v zimě pouzdrové šaty s oversized svetrem jako dělané. Přinesme francouzský styl i do českých ulic!

3   Kabát - nikdy neoblékejte přes šaty péřovou nebo jinak plněnou bundu nebo vestu. K šatům vždy a jedině jen kabát. Nejlépe stejně dlouhý jako jsou šaty, případně o něco delší.

 

  
Vzorované Closet 1 799 Kč ; Temně fialové VILA 1 099 Kč ; Pruhované Girls on Film 1 499 Kč

Na závěr jsme pro vás sestavili outfit z kousků, které společně tvoří bezchybnou sestavu. Příkladem perfektních podzimních a zimních šatů se stal náš zástupce od Noisy May. Přiléhavý střih. Pohodlný rolák. Retro žebrování, které se mimochodem vrací do módy. Délka ke kolenům. Prostě jo! Tyhle šaty jsou zimním must have. Vůbec tehdy, pokud žádné na zimu ještě nemáte, a i když jich máte plnou skříň, naše šedé úpletové šaty křičí do světa, že to s nimi máte zkusit. A my se přidáváme. Protože šaty do zimy patří. 

Tak šup! Přivítejte je do svého šatníku.

Teď hned! 


Set bižuterie Gionni 429 Kč ; Kožené kozačky Tamaris 3 699 Kč ; Luxusní kabát Lipstick Boutique 4 069 Kč ; Úpletové šaty Noisy May 1 099 Kč ; Kabelka Pieces 1 249 Kč ; Hodinky Liu Jo

zoot.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram